Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Sefovi za oružje

<< < (42/66) > >>

Harry P.:
josip89, kao što sam u svojem prethodnom postu rekao da ti se nesmije dogoditi da automobil u kojem se nalazi oružje ostaviš bez nadzora, međutim, ukoliko si ti toliko nemaran i ostaviš automobil bez nadzora događa se krađa TVOG automobila koji si na prvom mjestu TI dužan čuvati i nitko drugi. Kada bih se građani više samozaštitno ponašali policija bih imala manje posla i mogla bih se posvetiti važnijim stvarima, a ne čuvati nečiji nemarno ostavljeni automobil u kojem se nalazi oružje.
Poanta je da TI svojim ponašanjem onemogućiš da do krađe tvog automobila i ne dođe. A to ćeš postići na jedan jedini način, a to je da ćeš svoje vozilo u kojem je oružje imati pod stalnim nadzorom. Krađu vozila u kojem je oružje sam uzeo kao primjer kako bih objasnio da pojam odvojenost mijenja svoj smisao ovisno i o situaciji.

Deane, da budem iskren imao sam priliku nekoliko puta kupovati pištolj ali nikada nisam zajedno sa pištoljem dobio zajedno zapakirano i streljivo za taj pištolj, uvijek sam uz dobio prazne spremnike za streljivo.  fre

Tihomir  sor 3 stranice  ;)

E sad smo već debelo zašli u  offtopic i ja se selim na Zafrkancije, tamo mi bolje ide ...

Neno:
U Peveca sniženje ima ormara za ispod 1000 Kn z14

Harry P.:

--- Citat: Neno - 18. 05. 2009. 09:09:02 ---U Peveca sniženje ima ormara za ispod 1000 Kn z14

--- Kraj citata ---

Istina. ja sam bio prije par dana i imaju ormare za 4 komada oružja (mislim da su za 4 komada) po cijeni od 600 kuna, a ovi za 6 komada su oko 900 kuna. Što je najvažnije radi se o dosta kvalitetnim ormarima debljine stijenke oko 4-5 mm

josip89:
Pa dobro kako bi ja trebao osigurati auto i oružje da ih ja nonstop pazim akoti neko oće ukrast on će ti i ukrast
kao da je mali broj krađa pa dođu ljudi stanu na stajalištu negdje uz cestu likkovi im ukradu auto
pa iz dvorišta ti ukradu auto
iz tvog posta  sam shvatio ako mi ukradu auto u kojem mi je oružje ja sam kriv jer ga nisam pazio
pa te pitam šta mi preporučuješ
da kad idem negdje nešto pojest ili tako nešto da ponesem sa sobom oružje
recimo poslje lova se ide na ručak večeru ili nešto slično nebitno da ponesem sa sobom oružje
a sad kad bi ja ponio oružje sa sobom (recimo pištolj je lakše ponijet od puške ali svejedno)
ja opet kršim taj jako dobar zakon jer nesmijem imat  oružje izvan lovišta i streljane
pa šta da radim kad kako god okrenem ja sam kriv

josip89:
A što se sefova tiče poglerdajte Limexove
jako su dobri a jeftiniji su od nekih
a još su i domaći

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju