Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Sefovi za oružje

<< < (44/66) > >>

Harry P.:

--- Citat: shandi - 18. 05. 2009. 19:03:01 ---U kojem si to Pevecu vidio? Kažeš da je ovaj za 900 kn dobar? Baš takav nekakav bi mi trebao

--- Kraj citata ---

Ja sam bio u Grada Gospića (Peščenica), a pretpostavljam da ih ima i u drugim centrima. Ovaj za 900 kuna je više nego dobar.

shandi:
Ja sam u Bauhausu vidio za 900 kn, ali taj je ličio na one limene ormare za garderobu. Bilo je i onih boljih, ali i cijena je bolja, 2400 kn pa na dalje. Ovaj sa tvoje slike mi se stvarno čini ok.

Harry P.:
Ma ovi limenjaci iz Bauhausa su pič... dim u odnosu na ovaj. Ako ovaj u Pevecu košta 900 kuna ovi iz Bauhausa više od 250 kuna nebih smjeli koštati.

TOMISLAV KT:
Mislim da bi ormari ipak trebali izgledati sofisticiranije kao ovaj moj, ako su u stanu.

Neno:
Ne izgleda to loše ali ako naletiš na "rogatog" policajca mogao bi ti osporiti ovo staklo na prednjoj strani.

I još nešto pogledajte po katalozima klase za ormare, ako već dajete novce da Vam se ne bi dogodilo da kada uđemo u EU, budete morali kupovati novi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju