Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Sefovi za oružje

<< < (43/66) > >>

Neno:

--- Citat: josip89 - 18. 05. 2009. 13:22:40 ---A što se sefova tiče poglerdajte Limexove
jako su dobri a jeftiniji su od nekih
a još su i domaći

--- Kraj citata ---

d4  kupujmo hrvatsko  ref

Harry P.:
Napravio sam nekoliko sličica pomoću mobitela pa neznam koliko će se kvalitetno vidjeti

Najviše mi se svidio ovaj za 899 kuna koji je namjenjen za 6 komada dugog oružja

Ovdje se može vidjeti u donjem dijelu debljina vrata i na koliko mjesta ima poluge za zaključavanje

Slikao sam mobitelom pa su nažalost slike jako loše, međutim, nazire se pretinac za streljivo koji ima zaseban ključić.

Konkretno ovaj ormar izgleda čak i predobro obzirom na cijenu, doduše, ovaj za 6 komada oružja je malo prestisnut pa stoga mi na prvi pogled nije djelovalo da ih može stati 6 komada. Pet komada bih stalo bez problema što je u jednu ruku i to sasvim solidno.
Neznam možda griješim ali sam takav dojam stekao.

Harry P.:

Manji i dosta lošije izvedbe ormarić za oružje (skroz desno)...

...kapaciteta za 4 oružja, mada po meni komotno stane 3 komada

Harry P.:
Kad sam se već potrudio oko ovih jeftinijih evo i jedna sličica malo skupljih

uf pa ništa se nevidi. Uglavnom, cijena ovog skroz lijevo je 2300 kuna, sredina 2499 kuna i treći je mislim 2089 kuna.

shandi:
U kojem si to Pevecu vidio? Kažeš da je ovaj za 900 kn dobar? Baš takav nekakav bi mi trebao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju