Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Sefovi za oružje
HS-2000:
--- Citat: PinzHunter - 17. 09. 2009. 20:05:51 ---jel zna neko kako su se oni ormari za 5 pusaka sa sefom iz PEVEC-a pokazali.mislim da kostaju oko 300 eura.
--- Kraj citata ---
To su kombinirani sefovi i odlični su a koštali su oko 2500kn prva liga za mene.
PinzHunter:
--- Citat: HS-2000 - 17. 09. 2009. 20:12:05 ---
--- Citat: PinzHunter - 17. 09. 2009. 20:05:51 ---jel zna neko kako su se oni ormari za 5 pusaka sa sefom iz PEVEC-a pokazali.mislim da kostaju oko 300 eura.
--- Kraj citata ---
To su kombinirani sefovi i odlični su a koštali su oko 2500kn prva liga za mene.
--- Kraj citata ---
nisam imao prilike da uporedim sa drugima,a nisu mi izgledali lose kad sam ih vidio tamo.mislim da ce odluka ipak na njih pasti.puno vise izbora u BiH i nema.
7X64:
Da pitam ako netko zna a sigurno zna.
Ako ja u kuci napravim jjednu sobu bez prozora,te stavim neprovalna vrata i u sobu sef samo za municiju dali je to ok .
Ima li ko takvih iskustava ,zapravo a je napravio tko vec to.
Ja sam to zamislio jednostavno soba neka manja 1.25m sa nekih 2.8m to mi je ispot stepenica a stepenice su polukruzne.
valdop:
7x64, ja imam prostoriju za oružje, ima prozor 50x60 sa želj. rešetkom, u prostoriji jedan ormarić prišarafljen za zid za držanje streljiva, na zidu su puške , svaka ima svoju bravu, vrata za prostoriju su drvena izvana a limena iznutra imaju i staklo a u prostoriju se ulazi iz druge prostorije koja ima puna vrata, bila mi kontrola nekoliko puta i sve je ok.
ne znam jel će ti proći to što su stepenice polukružne, znam da za normalne stepenice prolazi. jedino streljivo mora biti odvojeno i moraju biti vrata a ne zavjesa.
7X64:
valdop, gledaj imam cistu supljinu 1.25m sa nekih 2.8m neracunajuci ono skroz ipod pocinj mi visna sa nekih 1.40m pa ukoso do 2.30m mislio sam to ozidati i staviti prava vrata koja brave u vise tocaka nesto poput sefa i stavim untr jedan sef za municiju a puske na zid.
Po mom to je kao sef znaci sa svih strana zid 30 cm a gore i dolje beton nema takvo sefa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju