Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Sefovi za oružje
.50AE:
--- Citat: 7X64 - 17. 09. 2009. 21:00:11 ---Ako ja u kuci napravim jjednu sobu bez prozora,te stavim neprovalna vrata i u sobu sef samo za municiju dali je to ok .
--- Kraj citata ---
Još ako unutra nema utičnica, rasvjeta je izvedena sa onom podrumskom lampom (staklo+mrežica) i prekidač za rasvjetu je izvana mislim da zadovoljavaju uvjete i za prodavaonicu/skladište (naravno ako zidovi nisu od knaufa ;D).
No da ne :pferd: previše....spremište se ne smije moći otvoriti alatom uobičajene uporabe.... Eh sada se postavlja pitanje što je alat uobičajene uporabe? U taj pojam spada žlica, vilica, nož, otvarač za konzerve, i slične sitnice s kojima se susrećemo svaki dan. Odvijači, razna klješta, brusilice, dljeta i pile su već specijalistički alat karakterističan za određena zanimanja.
.50AE:
--- Citat: 7X64 - 17. 09. 2009. 21:36:09 --- mislio sam to ozidati i staviti prava vrata koja brave u vise tocaka nesto poput sefa
--- Kraj citata ---
Najjeftinija kineska protuprovalna vrata na to (sačuvaj račun od vrata i ugradnje i certifikat o protuprovalnosti, poželjno izdan od igh) i možeš unutra držati i oružje i streljivo, ne mora streljivo biti u posebnom sefu, dovoljno je da oružje nije napunjeno. Po meni si u tom slučaju miran čak i u slučaju mogućih izmjena zakona.
ri istra:
sefovi ili ne,ako ti netko misli uzeti oruzje uzet ce ti ga iz bilo cega. sef je jedino dobra zastita da djete ne dode do oruzja
Harry P.:
Oružje se može čuvati u posebno napravljenim ormarima za tu namjenu ili u posebno izrađenim prostorijama za tu namjenu. U jednom i u drugom slučaju ti je bitno da se ni jedno ni drugo nemože lako provaliti alatom uobičajene uporabe iliti priručnim alatom i da ti je ključ od istih nedostupan drugim neovlaštenim osobama koje nemaju odobrenje za držanje ili noženje oružja.
Kaligula:
--- Citat: 7X64 - 17. 09. 2009. 21:36:09 ---valdop, gledaj imam cistu supljinu 1.25m sa nekih 2.8m neracunajuci ono skroz ipod pocinj mi visna sa nekih 1.40m pa ukoso do 2.30m mislio sam to ozidati i staviti prava vrata koja brave u vise tocaka nesto poput sefa i stavim untr jedan sef za municiju a puske na zid.
Po mom to je kao sef znaci sa svih strana zid 30 cm a gore i dolje beton nema takvo sefa.
--- Kraj citata ---
1,25 sa 2,80 ??
Ima jedan Gospodin među nama,kojem bi ta prostorija bila premala,vjerujte mi. hao hao hao
Kad sam prvi put bio kod njega i vidio s čime sve čovjek raspolaže ..
Rambo je pič... prema njemu.
Ima dovoljno cijevi i streljiva da zaustavi brigadu,bilo koje vojske.
A mislio sam da sam hrčak.
Ja sam mala bebica.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju