Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Sefovi za oružje
fazan:
Ovaj sto je meni dosao na vrata je imao papir, ne nalog za premetacinu, nego njegov interni nalog da odradi provjeru...
A to s inatom, je vec druga prica, "nije se dobro s rogatim bost", ovak lijepo zadovoljan on i ja, "cist racun duga ljubav" 8)
[/quote]
Kaj ste toliko u strahu pa to je hrvatska policija!!!!
skyangel:
pa uostalom, tebi je u interesu da ga pustiš unutra i još ga zamoliš da ti što prije doče pregledat oružje jer znate i sami kolko se čeka nabavna primjerice... ;)
gogo3006:
--- Citat: medo - 10. 09. 2007. 22:37:51 ---Ja sam kupio u subotu jedan Infac Safe za 4 puske s internim pretincem za municiju s kljucem.Super je ali uzasno je vuci po Londonu 40kg na ledjima vise od pola sata.Jos me i sada bole ramena :-\
--- Kraj citata ---
Ovog na mojoj slici smo nas trojica jedva unijeli u prostoriju... A prosjek naše kilaže je oko 120kg.... ;D ;D ;D
Ovako smo izgledali z6 z6 z6
skyangel:
--- Citat: gogo3006 - 11. 09. 2007. 12:53:11 ---
--- Citat: medo - 10. 09. 2007. 22:37:51 ---Ja sam kupio u subotu jedan Infac Safe za 4 puske s internim pretincem za municiju s kljucem.Super je ali uzasno je vuci po Londonu 40kg na ledjima vise od pola sata.Jos me i sada bole ramena :-\
--- Kraj citata ---
Ovog na mojoj slici smo nas trojica jedva unijeli u prostoriju... A prosjek naše kilaže je oko 120kg.... ;D ;D ;D
Ovako smo izgledali z6 z6 z6
--- Kraj citata ---
na slicič kojoj slicič ččč
gogo3006:
moj post na stranici br.2
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju