Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Sefovi za oružje
gogo3006:
Ja sam isto htio napraviti vitrinu u staklu, ali slovo zakona je jasno, a policija će to provjerevati, pa ne želim riskirati.
Bobi:
--- Citat: fazan - 10. 09. 2007. 12:32:22 ---Jel moguće da puštaš policiju u kuču bez sudskog nalogač
--- Kraj citata ---
Je moguce, konkretno majstor koji je dolazio zvao je na mob i rekao sto treba, a ne zelim se bez veze zamjerat jer ipak on je zakon, a ne ja...
A i znam ga jer zivim u malom mjestu, a on je nesto kao kvartovski policajac...
john deere:
on ti dodje na vrata i pokuca, kaze da je zbog oruzja i ti mu moras dati sve na pregled. ne bih se inatio jer nalog dodje za pol sata, a onda ide cijela kuča na pretres, od tavana do podruma, i ak ti nače makar jedan metak za koji nemas oružje ode sve pa-pa!
Bobi:
--- Citat: john deer - 10. 09. 2007. 17:57:51 ---on ti dodje na vrata i pokuca, kaze da je zbog oruzja i ti mu moras dati sve na pregled. ne bih se inatio jer nalog dodje za pol sata, a onda ide cijela kuča na pretres, od tavana do podruma, i ak ti nače makar jedan metak za koji nemas oružje ode sve pa-pa!
--- Kraj citata ---
Ovaj sto je meni dosao na vrata je imao papir, ne nalog za premetacinu, nego njegov interni nalog da odradi provjeru...
A to s inatom, je vec druga prica, "nije se dobro s rogatim bost", ovak lijepo zadovoljan on i ja, "cist racun duga ljubav" 8)
medo:
Ja sam kupio u subotu jedan Infac Safe za 4 puske s internim pretincem za municiju s kljucem.Super je ali uzasno je vuci po Londonu 40kg na ledjima vise od pola sata.Jos me i sada bole ramena :-\
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju