Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Sefovi za oružje
Promina John:
Evo i drugog sefa koji sam dobio na "poklon" s bokericom!
Onaj u podrumu za po ljeti a ovaj u sobi do bure za po zimi! ludiloo
Medvjedić:
Kolege lovci!!
U nabavci sam sefa, ormara za oružje pa me zanima ima li nekakvih propisa kakav ormar mora biti (tj. mislim na dimenzije ormara)?
ivo samoborec:
Medvjedic.....pa nebudes ugurao 6 pusaka u ormam ako stanu samo dvije.Kakakv mora bit...po mogucnosti metalni te da ima odvojenost municije od oruzja...moj je jos recimo zaserafljen i u pod i u zid..tezak 90 kilograma,zakljucana sa dvije brave i 5 "bolcni"koje se nakon odkljucavanja uvuku u vrata i obrnuto....imas gore sliku iznad posta a uostalom odes recimo na egun..pogledaj pod "waffenschrank"...slike sve govore....u Bauhausu za 7 pusaka 300 eura....
evaeva:
Imaš u Baumaxu sef za 5 pušaka limeni zelene boje, težak nekih 20-setak kila za 700 kn, a najvažnije je da zadovoljava Zakon.
Medvjedić:
--- Citat: ivo samoborec - 15. 03. 2013. 07:26:26 ---Medvjedic.....pa nebudes ugurao 6 pusaka u ormam ako stanu samo dvije.Kakakv mora bit...po mogucnosti metalni te da ima odvojenost municije od oruzja...moj je jos recimo zaserafljen i u pod i u zid..tezak 90 kilograma,zakljucana sa dvije brave i 5 "bolcni"koje se nakon odkljucavanja uvuku u vrata i obrnuto....imas gore sliku iznad posta a uostalom odes recimo na egun..pogledaj pod "waffenschrank"...slike sve govore....u Bauhausu za 7 pusaka 300 eura....
--- Kraj citata ---
Hvala kolege!
Kolega ivo samoborec nisam ni mislio da bi ugurao 6 pušaka u ormar gdje stanu dvije puške. Već sam lijepo pitao jel imaju zakonom propisane dimenzije ormara, sefa (za ormar od 3, 5....više pušaka). Ali kasnije sve lijepo rečeno, hvala ivo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju