Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Sefovi za oružje
mrsamras:
NAmejravam da nabavim sef za oruzje a u proceduri sam da kupim nesto od oruzja.Otac mi je lovac i ima bokericu a u planu sam da i ja kupim i neku kuglarku.
Zanima me zbog unutrasnjih dimenzija ovog sefa, hoce li oruzje sa optikom moci stati unutra?
Ima tko iskustvo sa ovakim sefom za oruzje:
http://www.liberotech.it/safes-technomax/free-standing-safes-and-guns/gun-cabinets/gun-cabinet-electronic-combination-with-display-technosafe-tce
ivo samoborec:
...moje osobno misljenje je da hoce.....mislim da svaki proizvodac koji nakani izraditi nesto misli i na to znaci stvar je da proda sve vise...ako se recimo procije da ne pase...ljudi nece kupovati...imas uostalom mjere a izmjeris i pusku....do sada sam promijenio tri sefa......3,5, i sada 7 pusaka...svaki je bio okej samo ne vjerujte ako pise da stane 5 pusaka...znaci barem jedna manje.....ako imas koji karabin vise...zatvarac udara u susjednu pusku i uvjek se stvaraju natisci ili ogrebotine ili morate vaditi zatvarac a onda je udarna igla napeta......bolje uvjek uzeti malo veceg.....
ivo samoborec:
290 €
lovac10:
Ivice ako je zatvarač vani igla nije napeta
pepi2:
Dubina bi trebala odgovarati , min za 7 komada oruzja a onda ima mjesta i za municiju. Samo na kljuc bez baterija.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju