Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Sefovi za oružje
sniper:
ma samo nas zaje......s tim ormarima kako bi zaradili.
Sad ne smijes imati rezbareni drveni, već mora metalni. Gdje je ljepota u tome.
SSG:
Nemojmo se zavaravati.Sef je za šminku i za poštene ljude.Lopove ionako ništa ne može spriječiti ako odluče da ti provale u njega i ako imaju dovoljno vremena za to.
sniper:
vidio sam jedan kod kolege, sav u drvetu, a vrata staklena. u njemu prekrasan pogled... to je lijepo d4, a ne metalni ormar. :'( uh
SSG:
--- Citat: sniper - 27. 02. 2008. 08:40:06 ---vidio sam jedan kod kolege, sav u drvetu, a vrata staklena. u njemu prekrasan pogled... to je lijepo d4, a ne metalni ormar. :'( uh
--- Kraj citata ---
Citat iz zakona o oružju:
Čuvanje oružja i streljiva
Članak 30.
Oružje i streljivo moraju se čuvati tako da nisu dostupni osobi koja nije ovlaštena posjedovati ga, a osobito djeci, zaključani i odvojeni u metalnom ormaru, sefu ili sličnom spremištu koje se ne može otvoriti alatom uobičajene uporabe.
Znači nikakav drveni ormar ili vitrina ne dolaze u obzir.Optički je ljepše,slažem se,no zakon je jasan po tom pitanju.
PinzHunter:
Ali ja mislim da se metalni ormar(sef) da obloziti dobrom drvenom oblogom pa da ljepse izgleda.
Takoreci ormar u ormaru.
Onda su i zakon i oko zadovoljni.
Pozdrav
PinzHunter
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju