Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Sefovi za oružje

<< < (13/66) > >>

SSG:
Možda ti to neće uzeti u zamjerku ali kod organa se nikad nezna.Oni se drže zakona ko pijani plota.

sniper:
znajuci kako rade, ne bi se cudio da zamjere. Rekli bi "Pise metalni, pa mora metalni, bla bla bla" ččč

SSG:

--- Citat: Mrvica - 28. 02. 2008. 07:52:19 ---
--- Citat: PinzHunter - 27. 02. 2008. 10:48:09 ---Ali ja mislim da se metalni ormar(sef) da obloziti dobrom drvenom oblogom pa da ljepse izgleda.

Takoreci ormar u ormaru.

Onda su i zakon i oko zadovoljni.

Pozdrav

PinzHunter

--- Kraj citata ---

JA sam planirao svoj metlani za 7 pušaka obložiti. No ispalo je da mi je ormar premali. Pa tražim nešto ovakvo : http://www.moni.hr/sefovi/images/fara1b.jpg .

Može li netko prporučiti gdje naći nešto takvo da ima mjesta za 10 pušaka, 10 kratkog i veliki ili nekoliko pretinaca za streljivo?

Usput kad kupim novi prodat ću ovaj moj također novi za 7 pušaka povoljno lovcima s foruma  d4

--- Kraj citata ---

Za koju cijenu za forumaše bi ga prodao ččč

oliverl:
Evo ja imam metalni ali mi to nikako ne izgleda.  >:(
Sada na proljeće namjeravam osloboditi jednu manju (2,5x2,5m) prostoriju i u nju staviti stari dvokrilni ormar od punog drveta a iznutra ga obložiti sa limom debljine 3mm (1m2 oko 110kn).
Druga varijanta je da stavim protuprovalna metalna vrata a prozor potpuno zatvorim ili stavim rešetke i onda sve može i u staklo.  ;D

Kaligula:

--- Citat: oliverl - 28. 02. 2008. 14:10:58 ---Evo ja imam metalni ali mi to nikako ne izgleda.  >:(
Sada na proljeće namjeravam osloboditi jednu manju (2,5x2,5m) prostoriju i u nju staviti stari dvokrilni ormar od punog drveta a iznutra ga obložiti sa limom debljine 3mm (1m2 oko 110kn).
Druga varijanta je da stavim protuprovalna metalna vrata a prozor potpuno zatvorim ili stavim rešetke i onda sve može i u staklo.  ;D

--- Kraj citata ---

To je moj san.
Al bi po zidovima visili tatini ljubimci a po policama zalihe streljiva.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju