Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Sefovi za oružje
Tihomir:
Ja ti imam nešto slično.
S tri strane je zid(2 zida je čošak sobe,a treči zid od zračnjaka,oblik kao dimnjak).S prednje strane sam stavio vrata metalna debljine 7cm,tako da je to u biti pravi sef.
Sliku sam sad napravio na brzinu,a fotku stavim drugi put.
Nadam se da se kuži šta je šta.
Gornja vrata su za municiju,ima dvije police.
Donja vrat su za oruzje,a ispod police s oruzjem imam pribor za čiščenje,vabilice itd..
Expresica:
Kuzi se dobro,hvala Tihomire.
Tako sam si i ja nekako bio zamislio!
Tko ti je pravio vrata?
Tihomir:
Ja sam sve osmislio,ali kako sam imao malih problema kod izrade,ostatak je napravio tata od mog kolege,čovijek je stvarno genijalac kod se radi o metalu.Napravio je i svom sinu ormar,ali nije kao moj u zidu nego samostoječi.Budem i od njega stavio sliku.Stvarno je super i što je najvažnije kad su mi bili u provjeri,ja nisam bio doma,ali im je moja žena pokazala gdje držim oružje i samo su rekli:"Hvala i doviđenja...". Tako da ja nemam brige s njima
Kaligula:
E to košta.
Jako lijepo i prije svega elegantno ali KOOOOOŠTAAAAA !!!!!
Tihomir:
--- Citat: Tihomir - 08. 03. 2008. 15:48:49 ---Ja ti imam nešto slično.
S tri strane je zid(2 zida je čošak sobe,a treči zid od zračnjaka,oblik kao dimnjak).S prednje strane sam stavio vrata metalna debljine 7cm,tako da je to u biti pravi sef.
Sliku sam sad napravio na brzinu,a fotku stavim drugi put.
Nadam se da se kuži šta je šta.
Gornja vrata su za municiju,ima dvije police.
Donja vrat su za oruzje,a ispod police s oruzjem imam pribor za čiščenje,vabilice itd..
--- Kraj citata ---
Evo malo skilica
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju