Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Sefovi za oružje

<< < (18/66) > >>

Expresica:
Moje trenutno stoje u mojoj lovackoj sobi gdje mi je stari napravio u zidu mjesto za njih,sada razmisljam kako da to ucinim posto trebaju ti metalni ormari,da stavim samo neka metalna vrata ili ???? ima li netko neku dobru ideju koja bi bila u skladu sa zakonom?! Unaprijed hvala.
Evo slike:

Expresica:
Nemojte me nista pitati u vezi zavjese,to mi je stara stavila,morao sam je par dana drzati njoj za volju inace.....,vise  nije u toj boji!!!!

Expresica:
Ma stao bi ormar bez problema,sirina 65 cm,dubina 45cm i visoko mislim preko 220 cm,nego sam mislio posto su okolo debeli zidovi mozda bi bilo dovoljno da se stave neka zeljezna vrata,a unutra si jos kupim sef za municiju  ččč

medo:

--- Citat: Expresica - 08. 03. 2008. 13:00:07 ---Ma stao bi ormar bez problema,sirina 65 cm,dubina 45cm i visoko mislim preko 220 cm,nego sam mislio posto su okolo debeli zidovi mozda bi bilo dovoljno da se stave neka zeljezna vrata,a unutra si jos kupim sef za municiju  ččč

--- Kraj citata ---
To je moguce d4
Ali mozes i ubaciti untra gotovi kabinet i zamaskirati kao sto ti pirelli predlaze.

Expresica:
Zamaskirati! To mi nije bilo ni na kraj pameti,bravo decki,kad se vidimo imate  z10 od mene.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju