Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Svjetleći mehanički ciljnik
shandi:
--- Citat: Štef - 16. 07. 2008. 09:06:21 --- Ovo što je rekao Blackpowder, najbolje da se javiš kod njih u radionu ili vidiš sa svojim puškarom kakav nišan treba ugradit. Mene je koštao negdje oko 500,00 Kn.
--- Kraj citata ---
za koju pušku?jel bi se dalo to srediti za crv.zastavu karabin?
Nikola:
--- Citat: shandi - 16. 07. 2008. 22:10:52 ---
--- Citat: Štef - 16. 07. 2008. 09:06:21 --- Ovo što je rekao Blackpowder, najbolje da se javiš kod njih u radionu ili vidiš sa svojim puškarom kakav nišan treba ugradit. Mene je koštao negdje oko 500,00 Kn.
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
vrijedi za sve puške..
stari nišani se odlotaju i zalotaju novi
blackpowder:
--- Citat: shandi - 16. 07. 2008. 22:10:52 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Na većinu tvorničkih pušaka pa tako i na crvenu zastavu na zadnji ciljnik može se ugraditi samo optičko vlakno i zamijeni se prednja mušica. Posao koji možete prepustiti nama, vašem puškaru od povjerenja ili ako ste dovoljno vješti ugradite ciljnike sami.
Štef:
Evo Shandi, već su ti dečki prije mene sve rekli. Sve prema potrebi i datoj situaciji ali sve se može napravit samo je pitanje isplativosti. Ja sam mijenjao kompletne nišane (prednji i stražnji) ali sam u isto vrijeme brunirao pušku pa nije bio nikakav problem odlotati stare nišane i postaviti nove.
shandi:
mene je zanimalo samo ugradnja opt.vlakna i mušice,znači da nišani ostanu kakvi jesu.hvala dečki na pojašnjenju d4
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju