Optike i nosači > Optike
Best buy optika za IZH 18 mh 30-06
perop:
teaa
Neno kipplaufe sam gledao u pogonima i lovovima dosta puta ali nisam nikada vidio da netko na kipplaufu nosi optiku 8x56. I ja često pucam na x8 povećanju ali prednost dajem varijabilnoj optici. Sve je to stvar navike ali varijabilna optika u lovovima pruža puno više mogućnosti. Streljaštvo je nešto drugo jer fiksno povećanje daje uvijek istu sliku pucanja.
zagi
roger:
I u streljastvu se sve vecinom varijabilne. (barem kazem za long r.)
springo:
Ma di ćeš x50 ili x56 optiku na tako malu i tanku puškicu?!
To će izgledat ko da si portabl televizor gore stavio.
1 inch tubus i objektiv maksimalno x42 ili x44.
viktors:
Ja imam IZH 18 MH cal. 308 win, sa optikom Vortex Diamondback 3-9x40, pre toga je na njemu bila Meopta Artrmis 7x50. Ovaj Vortex je za mene pun pogodak i prezadovoljan sam, odlična čistoća slike i sumračna vrednost u odnosu na uložen novac. Pozdrav
joseph:
Gledam na Optic-trade Leupoldom VX-II 3-9x40, košta 2355 kn ima izbor 2 končanice, zgodna mi se čini optika.
Pitanje za sve koji imaju IZH 18 mh, kakvu montažu imate, čelična, na postojećoj (tvorničkoj) šini ili je netko radio swenk ili pak nešto treće. Pitam iz praktičnog razloga, meni karabin stoji u kkoferu. Našao sam jedan lijepi koferić, ala James Bond .. i sad mi neće optika stati skupa s cijevi unutra. S druge pak strane na tu mi se pušku ne stavljaju skupa riješenje.
Zahvaljujem na komantarima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju