Optike i nosači > Optike
BUSHNELL optike
Boboo79:
kazes cesti padovi- neznam koliko ce ti onda trajati takva njezna optika,jos varijabilna, ja bi na tvom mjestu potrazio staru zeiss jenu ili zrak sarajevo 4x32 to se moze naci za 100-150 eura
peca:
Imam ja zrakovu vojnu optiku 4x24, i jedino sto joj valja je to sto drzi grupu tj, trzaj joj ne smeta, a sve ostalo da bog sacuva. Koncanica tanka nikakva za lova, niti je za pogona niti za ceke, oni "dobosi" gdje se steluje po visini i po pravcu koncanica oni se dok prodjem kroz kakav gusci teren pomjere pa moram stalno provjeravat, teska optika i vrlo nezgodna za pucanje, zato bi uzeo neki banner ili1,5-4,5x32 ili 3-9x40 ili to ili neku norconiu ali mislim da mi je bushnel sigurniji ali nisam vise siguran.
grom:
Zrak 6x42 novi na švenk nosačima i miran za sve. Kod vas toga ima po trgovinama i nije skupo, a valja.
Iggy:
Ako baš tolko želiš durbin sa varijabilnim povećanjem 1.5-6x ... I ako baš želiš bushnell!
Uzmi si bushnell trophy 1.5-6x44. Jako puno ljudi ga ima koje ja poznam,neki imaju 10 god,neki 3 god.
Uglavnom problema nikakvih nije bilo kaj se tiče te optike.
peca:
--- Citat: grom - 27. 01. 2015. 19:50:05 ---Zrak 6x42 novi na švenk nosačima i miran za sve. Kod vas toga ima po trgovinama i nije skupo, a valja.
--- Kraj citata ---
To je dobra opcija za ceku ali meni treba i za pogona jer mehanicki nisan na zastavinom karabinu je dobar za precizno gađanje dok u nekoj guscoj sumi ili borovini treba vremena dok se nadje musica i poravna a tok vremena na ovakvom terenu nema u lovu na svinje. Radi toga dosta puta nosim sacmu u pogon ali onda mi se zna desit da mi izadje svinja preko potoka na drugom brijegu je vidim mozda 100m udaljenost zracna a nista joj nemogu.A inace zrak 6x42 je nov preko 200eura i nosaci svenk su 100ak eura, mada je moj kolega kupio zrakovu 4x32 optiku novu i raspala se nije drzala grupu koncanica otisla skroz.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju