Optike i nosači > Optike

BUSHNELL optike

<< < (37/51) > >>

grom:
Ne znam, meni ta optika radi savršeno već godinama. Puno metaka i ništa... Nije baš za čisti pogon i pucanje na par metara ali već na 20m pucaš bez problema. Švenk nosač i na mehaniku kad je gusto i blizu. Može se čak i spustiti zadnji nišan pa pucati na blizu prednjim po osjećaju. Uvježba se to lako.

peca:
Razmisljao sam i o tome da stavim bushnell crvenu tocku, imali tko iskustva sa njima valjajuli one, pa da imam to za pogon a ova zrakova optika za ceku, jer imam weaver nosace i plocice na karabinu, pa bi mogao mijenjat bez upucavanja ponovnog.

perop:
 teaa

Bushnell Elite Tactical SMRS 1-8.5x 24mm

http://snipershide.scout.com/story/1456708-bushnell-elite-tactical-smrs-1-8-5x-24mm
 zagi

Crni0610:
Jel netko u međuvremenu testirao koji Bushnell Trophy 1.5-6x44 ili 1.5x42 ir. Tražim si neku optiku za kombinirku pošto je zeiss jena već na izmaku snaga. Nebih htio nešto skupo pošto bi godišnje ispalio par metaka iz kombinirke tako da mi se ovaj Bushnell prilično dopao jer nije toliko skup, a po izgledu djeluje kao ozbiljnija optika, a ne nekakva kineska igračka za zračnu.

Pa ako tko ima što za reć..neka kaže  zagi

mbiloglav:
Ako vam išta znači ja na steyeru imam bushnel elite 3-9x42 več 10g.,puno je toga odradila i dan danas je besprijekorna i virovali ili ne nikd nisam imao potrebu za upucavanjem osim naravno prvog puta pri montaži zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju