Optike i nosači > Optike

BUSHNELL optike

<< < (41/51) > >>

rolario:

--- Citat: dreger - 14. 11. 2015. 11:55:35 ---Kolege jel ima neko iskustva sa bushnel elite 3200 3-9x50 ili elite 4200 2,5-10x50 sa iluminacijom ,znaci sva zapazanja,iskustva dobre i lose osobine itd,itd. i dali bi tako nesto odgovaralo za 223 i lov na lisice.

--- Kraj citata ---

Ja imam baš elite 4200 2,5-10x50 sa iluminacijom ako misliš na končanicu koja svijetli kad se osvijetli sa nekom lampom. Nemam baš nekih iskustava sa drugim optikama ali što se tiče ove optike ja sam zadovoljan. Jedino ti može biti problem kad nišaniš u sumrak a osvijetlio si končanicu sa jakim izvorom svijetla. Onda ti ona jako sjaji i smeta kod nišanjenja u sumrak. Ja sam taj problem riješio tako da je samo kratko izložim izvoru svjetla-bateriji i onda je njem odsjaj vrlo mali. I problem je rješen  d4

dreger:
Hvala Rolario takva iskustva me zanimaju iz prve ruke,ti onda imas elite sa tkz.firefly koncanicom ,postavio sam pitanje i slike te koncanice i u temi o njima(koncanicama) bas me to i interesovalo sto si ti napomenuo.
Ja sam gledao na sajmu u NS takav elite ali sa uluminacijom tj.samo osvetljenom crvenom tackom u sredini a koncanica 4a.to mi se cini kao mnogo bolje resenje bar za moj nacin i vrstu lova.
Ako neko ima jos iskustva djte dobro ce mi doci.

Iggy:

Pajdaš mi je imal elite 4200 2,5-10x50 IL i nije baš bil zadovoljan s njom i rješil se je. Delta titanium 2.5-10x50 ti je bolji izbor.

DejanG:
Zavisi koliko novca je u pitanju... zagi

dreger:
Iggy zasto pajdas nije bio zadovoljan,cime konkretno ako znas ?
Sto se tice cene ovaj busnel elite 4200.2,5-10x50 IL.je na sajmu bio oko 630 evra ,u prodavnici je oko 80 evra skuplji.
A za deltu titanijum 2,5-10x50 IL sam citao da je dobra a i jedan kolega je ima i jako je hvali ,prezadovoljan je.mogla bi i ona uci u uzi izbor i njena cena je ovde oko 630 evra.tako da ..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju