Optike i nosači > Optike

BUSHNELL optike

<< < (42/51) > >>

Iggy:

Loša slika u sumrak i po mjesečini. Točkica nije valjala, jako je blještala i 2 puta mu je riknula,pa je trebalo reklamirati. Sad lovi s deltom i oke mu je,a točkica se da fino naštelati.

Laufer 223:
Za te novce kupuje se Bushnell elite 6500 pa si miran doživotno.

dreger:
Laufer tesko da za ove novce(630-700 e)ima busnel elite 6500,kolko sam ja gledao na raznim sajtovima u raznim zemljama cena im je preko 800evra,a i novi elite 4500 je preko 700 evra.
Ovu deltu titanijum bi mogao nabaviti za nesto malo ispod 600 evra ,sad sam pricao sa uvoznikom.
Iggy ako je tako mogu ti reci da sam se bas iznenadio,ipak je to od boljih serija busnela a i ukupno po meni spada u bolje optike i po ceni i kvalitetu ili izgleda da to vise ne vazi.
Na drugim forumima sam citao uglavnom pohvalne komentare za elite seriju 3200,4200 od lovaca koji je imaju i koriste.doduse ne sa iluminacijom (crvenom tackom)
Neznam ni sam, nisam vise pametan taman pomislim to je to kad ono prc.

JANEZ L:
Lp!

Dreger ako se ti ne žuri, moj savjet. Ako imaš 700 eura proračuna, saćekaj još godinu ili dvije, pa nabavi nešto kaj nećeš požaliti.  d1 d1 d1

Lovski zdravo
Janez L

grom:
Dreger pogledaj Yukon optike. Ima kod nas u Lapis plus-a. Za 223 i više nego dobar. Ja bih 7x50 fiksni. Ima iluminaciju i radi super. Oko 400 eura.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju