Optike i nosači > Optike
CARL ZEISS optike
Neno:
Samo pazi da ne napravi prednji dio fiksan jer kad budeš pomicao zadnji za dobiti pravac optika če ostat napregnuta i končanica če počet šetat jako brzo.
canis:
Probaj ju testirati na brzu promjenu temperature, ako ti se na slici pojavi zamagljenje u obliku kovanice pustila je.
Inače za taj novac ... fino za kolekciju i rad. d4
canis:
To napominjem da nebi ulagao u montažu prije vremena.
Pregledaj joj i elevaciju, nakon godina korištenja zna se aluminijski kotačić sa mehanizmom istrošiti pa preskakati.
Ako je tek došla iz domovine vjerujem da neće imati problema.
Štef:
Mislim da će ovdje biti velikih problema kod montaže optike, i to najviše financijskih.
HERCEGOVAC:
--- Citat: canis - 08. 02. 2010. 23:02:11 ---To napominjem da nebi ulagao u montažu prije vremena.
Pregledaj joj i elevaciju, nakon godina korištenja zna se aluminijski kotačić sa mehanizmom istrošiti pa preskakati.
Ako je tek došla iz domovine vjerujem da neće imati problema.
--- Kraj citata ---
Pozdrav kolega to je već isprobano bila kod ovog jenog dobrog stručnjaka kaze čova optika za deset nemože da vjeruje koliko sam je platio ne zurim sa postavljanjem optike jer mi nije sad zasad potrebna jer teren mi je takav da mehanika sve to podnosi a jedino na srndaća kad se krene onda ću je staviti zagi zagi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju