Optike i nosači > Optike

CARL ZEISS optike

<< < (30/178) > >>

HERCEGOVAC:

--- Citat: Štef - 09. 02. 2010. 08:55:58 --- Mislim da će ovdje biti velikih problema kod montaže optike, i to najviše financijskih.
[/quote
Neznam šta ste htjeli reći kolega kakvi bi problema moglo biti jel to da nemože biti dobro ako se dobro neplati ili.
--- Kraj citata ---

zhrvoje:

--- Citat: HERCEGOVAC - 09. 02. 2010. 21:47:35 ---
--- Citat: Štef - 09. 02. 2010. 08:55:58 --- Mislim da će ovdje biti velikih problema kod montaže optike, i to najviše financijskih.
[/quote
Neznam šta ste htjeli reći kolega kakvi bi problema moglo biti jel to da nemože biti dobro ako se dobro neplati ili.

--- Kraj citata ---
Na ovu optiku se ne mogu staviti obicni ( i jeftini ) nosaci jer oni ne one nude mogucnost stelanja po pravcu sto ova optika zahtjeva jer ona sama to u sebi nema.
Dakle nosaci i montaza optike bi mogli doci puno vise nego sama optika...
Takodjer takvu montazu ne moze napraviti bas svaki "puskar" nego pravi majstor kod koga ce to onda i kostati...
--- Kraj citata ---

Štef:

Sve se može napravit i da savršeno funkcioniralo... Ajde javi kad odeš kod puškara koliko će te doći komplet montaža sa svim radovima.

HERCEGOVAC:
nema problema javim ti za koji dan zagi

tommy_gun:
Pozdrav kolege.
Trebam pomoć. Kolega je dobil na poklon Zeiss-ovu optiku Diatal Z 6x42 s kliznom montažom (vojnom, radilo se o vojnom snajperu) i nemre naći nosače pa me zamolil za pomoć a ja se baš ne kužim u optike dok se on baš ne kuži u kompjutere. Molim vas za neki koristan savjet ili link jer nigde na webu nemrem naći dotičnu optiku niti sličnu montažu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju