Optike i nosači > Optike
CARL ZEISS optike
7X64:
Neznam a se moze uvjek reci da je zeiss zeiss.Znam da se ove optike proizvode u USA par godina pa je bilo rijeci da ih nece biti u Evropi ali ipak su dosle.I sam cekam da cujem iskustva od ljudi mada nevjerujem u kvalitetu a i neznam koliko je garancija.Ali znam da Garancija nevrjedi u Svicarskoj provjereno a rado ni nigje u Evropi vec samo u USA .
Boboo79:
bjezi od toga sto dalje d1
Macak:
Zanimljiva optika za malo novaca. Zeiss je prvo tvrdio da je nece nudit na trzistu u Europi, a vidi vraga, sad ipak hoce.
7X64:
I dalje se te optike nemogu naci vani ja ih jos nisam vidio.Bilo bi zanimljivo da neko vidi kod nas koliko mu je garancija i gdje ta garancija vrijedi?
Goran:
Prije par godina sam vidio izlozbene modele Terra dvogleda i bili su znatno i vidljivo bolji nego proizvodna linija koja je sada u prodaji. Cini mi se da slicnost sa Zeiss proizvodima zavrsava sa logom/ imenom firme na proizvodu. Ni blizu kvalitete starih Zeiss dvogleda koji su se pravili u Carl Zeiss Strasse. Proizvodi su prosjecni i nemaju nista posebno osim imena medjutim odradice posao ako niste previse zahtjevni.proizvodi izgledaju atraktivno i moderno i tu nema problema medjutim kvaliteta stakla je znatno niza kao i cijena pa se mora procjeniti u tom sklopu. Mislim da se moze puno bolje proci sa nekim drugim imenima za tu cijenu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju