Optike i nosači > Optike

CARL ZEISS optike

<< < (114/178) > >>

DejanG:
Kakav je novi ZEISS Victori V8 u odnosu na Swarovski Z6i   ?  zagi

Kimboarap:
Mislim da oni prstenovi za kalibre nece tako dobro odradit posao kao bt kod sw,
Previse je nepoznanica, npr koja je duzina cijevi odredjenog kalibra koje zrno koja gramaza koja nadmorska visina, da ne nabrajam dalje....... Znaci svaki kalibar bi trebao imati desetke prstenova da bi mogli idealno upucat odredjeni kalibar.  d7

Mladen.M:
E, moram se uključiti. Sasvim slučajno hao sam vlasnik Zeissa 3-12x56 ASV+ i na Blaseru R8 je montiran - to je savršen par i moje iskustvo je više nego odlično. Ta kombinacija je Bingo za lov a i tko voli malo po metama pucati.
Teško da ima nešto bolje a da nije taktička optika od ovog ASV+, postoji Zeissov kalkulator - postaviš sve tražene parametre i on ti lijepo postavi broj rinka koji je najbolji za to zrno i taj metak. Može i tvornička a može i pravljena municija.
Ja sam pucao sa 3 različita rinka i svaki za određeno zrno-metak. Od prve sve se poklopilo . Fenomenalno 1 - 100, 2 - 200, i 3 - 300 metara.
Znam kako radi Swar sa BTuretom  (imao sam u planu baš to uzeti jer me interesira pucanje na 300 pa i + metara)  i mogu vam reći da je ovo kud i kamo  praktičnije i pokriva puno više. Možeš pucat sigurno na svim daljinama jer ima klikova između 1,2,3,4,5... Vrlo sam ugodno iznenađen i sa preciznošću klikova i kalkulator koji daje preporuku za rinkove. Ima inaće 10 rinkova koji se izuzetno lako promjene u par sekundi i bez mogućnosti bilo kakvih problema.
Eto za mene BT na Swarovskom više i nije "nešto". Da me ne napucate - moje mišljenje i moje iskustvo a vjerojatno ima i boljih kombinacija ali ja ih u svom streljačkom i lovačkom vijeku više neću tražiti. Skup je to sport :shok:

Traper.:
Kahlesov multi zero je odlican,a sve posle njega je bleda kopija  ;D

sile:

--- Citat: Mladen.M - 24. 02. 2015. 15:55:30 ---E, moram se uključiti. Sasvim slučajno hao sam vlasnik Zeissa 3-12x56 ASV+ i na Blaseru R8 je montiran - to je savršen par i moje iskustvo je više nego odlično. Ta kombinacija je Bingo za lov a i tko voli malo po metama pucati.
Teško da ima nešto bolje a da nije taktička optika od ovog ASV+, postoji Zeissov kalkulator - postaviš sve tražene parametre i on ti lijepo postavi broj rinka koji je najbolji za to zrno i taj metak. Može i tvornička a može i pravljena municija.
Ja sam pucao sa 3 različita rinka i svaki za određeno zrno-metak. Od prve sve se poklopilo . Fenomenalno 1 - 100, 2 - 200, i 3 - 300 metara.
Znam kako radi Swar sa BTuretom  (imao sam u planu baš to uzeti jer me interesira pucanje na 300 pa i + metara)  i mogu vam reći da je ovo kud i kamo  praktičnije i pokriva puno više. Možeš pucat sigurno na svim daljinama jer ima klikova između 1,2,3,4,5... Vrlo sam ugodno iznenađen i sa preciznošću klikova i kalkulator koji daje preporuku za rinkove. Ima inaće 10 rinkova koji se izuzetno lako promjene u par sekundi i bez mogućnosti bilo kakvih problema.
Eto za mene BT na Swarovskom više i nije "nešto". Da me ne napucate - moje mišljenje i moje iskustvo a vjerojatno ima i boljih kombinacija ali ja ih u svom streljačkom i lovačkom vijeku više neću tražiti. Skup je to sport :shok:

--- Kraj citata ---
taj ASV+ je obična sprdačina za swarov bt

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju