Optike i nosači > Optike
CARL ZEISS optike
grom:
Nemojte :pferd: Pero ako je pametan neće odgovoriti na provokacije. Zess je dobar, kao i većina iz vrha, ali velika većina lovaca nema para za to. Ima i drugih optika koje jako dobro odrade posao. Imao sam sa Mauserom 6x42 pogodaka koje copy-paste majstori mogu samo sanjati, a i pojedinci kojima je puška i optika skuplja od nečijeg auta. Pišite da li je nešto dobro ili ne, uporabna vrijednost i slične informacije koje svakoga zanimaju. Tome forum i služi. Niske udarce ne voli nitko.
Kimboarap:
Grome nitko ne provocira samo pisemo svoje subjektivne dojmove... I da zakljucim ne zelim vozit stojku kad imam para za audi:) bez obzira koliko mi god netko govorio da je stojka super i da su nasi ocevi u njima napravili pola nase populacije:) to su neka prosla vremena isto kao i fixna povecanja...... I ja sam vozio stojku grome i necu vise nikad i s njom sam uvijek dosao do odredista ali nikad tako kao s a:) nadam se da si razumio sta sam htio reci....
Kimboarap:
Grome nemoj se ljutit ali da te pitam ?? Top tri tvoja pogotka koje mi mozemo samo sanjat?? Da imamo s cim poredit???? Iz iskustva znam da nekome sta je famozno i super pogodak drugome je to rutina!!!
Iggy:
Oko tih optika se uvijek diže tolko prašine! ::)
Evo jedan filmić o cajsu,da se malo smirite. ;D
Kimboarap:
Gledao do 2, 40 sec, avion, priroda, suma sve super ali kad ke poceo cjepat drva a zeissa nigdje nisam mogao vise:) :) :) od smijeha....:)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju