Optike i nosači > Optike

CARL ZEISS optike

<< < (120/178) > >>

robert.limeni:
 rol  i dobro da nisi gledao do kraja potrošili pare na Sauera i Zeissa, avion koliba i na kraju nisu ništa odstrelili

Iggy:

Ali priznajte,filmić je zbilja mrak!  rol rol

robert.limeni:
Je odličan video, ajmo malo teme se uhvatit, vidim da je ova Terra izašla, jel to vrijedi što??

grom:

--- Citat: Kimboarap - 27. 02. 2015. 19:12:17 ---Grome nemoj se ljutit ali da te pitam ?? Top tri tvoja pogotka koje mi mozemo samo sanjat?? Da imamo s cim poredit????  Iz iskustva znam da nekome sta je famozno i super pogodak drugome je to rutina!!!
[/quot
Zadnje je bilo na kasnije izmjerenih 298 metara,ali je bila M48 sa Mauserom gore. Znam da nije za usporedbu s puno boljom puskom,optikom i  kalibrom ali se može. Nije kanta sve što nije swar i sl. Ima jedan pajdo Zeissa koji čita daljinu i sva čuda ali mu džabe kad pogoditi ne zna. Naravno da svi želimo bolje ali je stvar mogućnosti i realnih potreba. Mene krpi fina položara 20-ka, a nekog bijesna optika. Ako čovjek može nemam ništa protiv. I idealni uvjeti na strelištu sa dobrom opremom su jedno,a pucanje u lovu sa mjerenjem daljine od oka nesto sasvim drugo.
--- Kraj citata ---

Traper.:

--- Citat: springo - 27. 02. 2015. 17:23:28 ---Joj Pero prije pola sata si kupio tog Zeissa i sad od njega radiš svetu kravu. Kladim se da ga još nisi ni montirao na pušku, a pišeš hvalospjeve o njemu serući po svemu ostalom. Do sad nisi imao ništa bolje od Leupolda ili Tasca, no odjednom si "progledao" i ništa drugo ne valja nego samo, citiram: "Zeiss Victory Varipoint M 3-12x56T*", citat završen.
Nema ništa bolje od turreta na tom tvom Zeissu, jer samo s njim možeš u mrklom mraku spaziti srnjaka, daljinomjerom izmjeriti da stoji na 482 metra, otkilikati 714 klikova, staviti povećanje na senzacionalnih 12x i preciznim ga hicem pogoditi u lijevo jaje.
:pferd:

Ajmo pisat nešto konstruktivno, otišli smo u debeli OT.

--- Kraj citata ---

hao d4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju