Optike i nosači > Optike

CARL ZEISS optike

<< < (123/178) > >>

enigma:
 dr.i dr.i dr.i

ivo samoborec:
.......evo krenuo samoborec danas prije na ceku i to u 18,00 da bih sjedio u 18.30....da bih pucao u 19,05....i vec sam doma....."stari Zeiss"bez klikova..ovako i onako odradio posao da sam vidio svinjce od 30 kila u kozi..sutra slika astaklo je mrak..mjeseca ima no do 150 metara je sigurni pogodak barem danas na njivi(psenici)... zagi

perop:

--- Citat: ivo samoborec - 01. 03. 2015. 21:56:03 ---.......evo krenuo samoborec danas prije na ceku i to u 18,00 da bih sjedio u 18.30....da bih pucao u 19,05....i vec sam doma....."stari Zeiss"bez klikova..ovako i onako odradio posao da sam vidio svinjce od 30 kila u kozi..sutra slika astaklo je mrak..mjeseca ima no do 150 metara je sigurni pogodak barem danas na njivi(psenici)... zagi

--- Kraj citata ---

150 m po mjesečini e to ti je Zeissova optika ali svakako i lovac bravooo bravooo bravooo IVICA !!!  d1 
 zagi

ivo samoborec:
...cuj Pero nije samo Zeiss staklo....nebih ja nista imao protiv da je u ormaru kakav swar...Kahles i ostala banda no covjek se pokrije koliko je dugacak.... i koliko je duboki dep.Godine kazu isto svoje jer kad odmaknes prema 50-tim  i oci vise ne sluze kao dok si bio mladan lovac tako da vraga stavis ispred oka ne pomaze.Danas jetreca na zaru...komad je bio mali (takvi se i sada pucaju...30 kila odrobljeno)

perop:

--- Citat: ivo samoborec - 02. 03. 2015. 08:30:28 ---...cuj Pero nije samo Zeiss staklo....nebih ja nista imao protiv da je u ormaru kakav swar...Kahles i ostala banda no covjek se pokrije koliko je dugacak.... i koliko je duboki dep.Godine kazu isto svoje jer kad odmaknes prema 50-tim  i oci vise ne sluze kao dok si bio mladan lovac tako da vraga stavis ispred oka ne pomaze.Danas jetreca na zaru...komad je bio mali (takvi se i sada pucaju...30 kila odrobljeno)

--- Kraj citata ---

Svakako Ivica da ima puno dobrih optika. Na kraju kao što sam već i rekao: "Optika je samo alat u rukama lovca i strijelca !
"Jetrica zna biti odlična  rostilj Uživaj Zdrav i veseo bio !!!"
 zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju