Optike i nosači > Optike

CARL ZEISS optike

<< < (122/178) > >>

Macak:

--- Citat: leon - 27. 02. 2015. 12:42:05 ---Vidi se da imate neki puno novaca. Pre puno godina sam uspješno lovio i sa 4x32, i preko 200 m.

--- Kraj citata ---

Svatko po svojim financiskim mogucnostima kolega Leon.

Macak:

--- Citat: springo - 27. 02. 2015. 17:23:28 ---Joj Pero prije pola sata si kupio tog Zeissa i sad od njega radiš svetu kravu. Kladim se da ga još nisi ni montirao na pušku, a pišeš hvalospjeve o njemu serući po svemu ostalom. Do sad nisi imao ništa bolje od Leupolda ili Tasca, no odjednom si "progledao" i ništa drugo ne valja nego samo, citiram: "Zeiss Victory Varipoint M 3-12x56T*", citat završen.
Nema ništa bolje od turreta na tom tvom Zeissu, jer samo s njim možeš u mrklom mraku spaziti srnjaka, daljinomjerom izmjeriti da stoji na 482 metra, otkilikati 714 klikova, staviti povećanje na senzacionalnih 12x i preciznim ga hicem pogoditi u lijevo jaje.
 :pferd:

Ajmo pisat nešto konstruktivno, otišli smo u debeli OT.

--- Kraj citata ---

Pa sada, ta navedena optika i je samom vrhu. Dok ne kupis i probas, pogotovo u sumrak, hvalit ces ove koje do sad imas jer neznas za bolje.  ;)
Imam model Daivari i mogu pricat samo o njoj. Dok moje kolege pale lampe, ja jos uvjek vidim dovoljno dobro za siguran hitac.

Kizzo06:
300,500,kilometar,prava sitnica.
A di su slike trofeja i odstrela?
Nije Zeiss samo V8 ili swar samo z6.
Pišite malo i o starijim modelima i kakvi su nakon par godina korištenja.

perop:

--- Citat: Kizzo06 - 01. 03. 2015. 07:49:13 ---300,500,kilometar,prava sitnica.
A di su slike trofeja i odstrela?
Nije Zeiss samo V8 ili swar samo z6.
Pišite malo i o starijim modelima i kakvi su nakon par godina korištenja.

--- Kraj citata ---
teaa
Kizzo006 ovdje pišemo o Zeissovim optikama. Druge stranice su za druge modele i druge optike. Svakako da ima još puno dobrih optika osim Zeissa V8 i Swarovskog Z6i. O drugim optikama i modelima se piše na njihovim stranicama. Odlične optike su Vortex, Meopta, IOR i slično a da ne govorimo o Schmidt&Benderu koji je vrh vrhova i čiji su pojedini modeli optičkih ciljnika po meni osobno možda i najbolja optika uopće.
 zagi

Kimboarap:
Ima netko zeissa victory diavari 2.5-10x50 T* sa koncanicom Z 500????
Ako ima kako mu se u praksi pokazala koncanica i na kojem povecanju ju je upucavao za kalibar 8x57 s@b hpc 12.7g( 197gr).
Ja sam nesto pokusavao ali nisam uspio dobit precizne suseve na oznacenim daljinama:(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju