Optike i nosači > Optike

CARL ZEISS optike

<< < (132/178) > >>

leon:

--- Citat: roger - 06. 10. 2015. 14:00:04 ---U tom slucaju, ja bih preporucio da odustanes od tog. zagi

--- Kraj citata ---

Tako je  zagi

ivo samoborec:
...evo da pomognem.Tko od lovaca posjeduje blasera..na prodaji je ova optika sa Mak montazom za blasera.jos nije upotrebljavano samo montirano...cijena 450 €

Laufer 223:

--- Citat: okan - 06. 10. 2015. 13:23:59 ---Na zastavu 8x57 stara s leptir kocnicom  koja je uredjena super ali imam vec na njoj losiju optiku od te mada se moze koristit i ima dobru preciznost ali ova je tehnicki skroz ispravna i jako dobro odrzavana jel je taj lovac drzao u rezervi ima na drilingu istu bazu za 4 optike a ovaku jednu istu pa tu nikad nije ni koristio samo je uredio da se moze montirati. Pricao sam s jednim puskarom on mi je rekao da je tesko to izvest jel je skupa montaza a nedaje garanciju da bi iza montiranja mogla biti dobro upucana jel nema kolutić za korekciju po visini ili obrnuto mozda ima taj a nema po širini ja nemam pojma o cem se radi ali nebih volio skinit optiku koja radi i kupit nove nosace a nakraju da nevalja.
pozz

--- Kraj citata ---

To je malo jači puškar koji daje takve tvrdnje. To je stara robusna optika sa šinjom, što je bolja varijanta od optike sa prstenovima. Ona ima korekciju po visini (gornji vijak) i ima podešavanje oštrine na okularu. Na njoj su koliko mogu vidjeti nožice od shull montaže. Dakle dobar puškar, a ne onaj koji misli da je puškar treba pripasati donje dijelove baze shull montaže. To je postupak koji traži meki lem te je potrebno naknadno pušku brunirati. Kad je optika pripasana korekciju lijevo desno vršiti na stražnjem dijelu montaže (ona koja je bliže oku) Tamo imaš vijak sa obje strane. S jedne strane ga otpuštaš. s druge pritežeš i tjeraš optiku na rupu na meti koju si dobio probnim hicem.Tu se potroši desetak metaka, ali se da fino i dugovječno upucati. Sama shull montaža do pojave blaserovih sedlastih montaža zbog finog puškarskog rada  bila je najskuplja i najkvalitetnija montaža. Isto upucavanje pomoću vijaka na montaži imaju EAW schwenk montaže isto kao i Rusanove Schwenk montaže. Samo treba tražiti montažu za optiku sa šinjom i sve se da fino napraviti.

Boboo79:
evo covjek vam je sve objasnio d1

roger:
 d1
Svaka cast.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju