Optike i nosači > Optike

CARL ZEISS optike

<< < (136/178) > >>

DejanG:
Ja imam Meostar R2  2,5-15x56 RD/MR i za sumrak je odlična pa čak i za mrak na livadama gdje je trava svjetlija...mada i svinje obaram u punom trku, savršena je za sve. Mada za pogon ima boljih  zagi

Bodul:

--- Citat: DejanG - 13. 01. 2016. 09:08:25 ---Ja imam Meostar R2  2,5-15x56 RD/MR i za sumrak je odlična pa čak i za mrak na livadama gdje je trava svjetlija...mada i svinje obaram u punom trku, savršena je za sve. Mada za pogon ima boljih  zagi

--- Kraj citata ---

Sve je dobro dok ne probaš bolje, a ovo i nije optika za pogon.

ZEISS DURALYT 1,2-5X36, konč. 60, CRV. TOČKA  ili MEOPTA MEOSTAR R1 1-4X22 KD-crvena točka pomagajte u velikoj sam dvojbi.
Ako želiš optiku za pogon, u ovom cjenovnom razredu Razmisli o Docter optici 1-4x24 ili 1-6 x24.
Zadnih godina lovio sam sa 5 različitih optika u ovom cjenovnom razredu i po meni Docter je neprikosnoven u lećama i čistoći slike.

DejanG:
Ako su u pitanju gore navedene dvije optike onda MEOPTA MEOSTAR R1 1-4X22 KD...a ima i boljih  zagi

Macak:

--- Citat: DejanG - 13. 01. 2016. 09:08:25 ---Ja imam Meostar R2  2,5-15x56 RD/MR i za sumrak je odlična pa čak i za mrak na livadama gdje je trava svjetlija...mada i svinje obaram u punom trku, savršena je za sve. Mada za pogon ima boljih  zagi

--- Kraj citata ---

Odlicna optika, Meopta je sve bolja i ako tako dalje nastave, stici ce ove velike.

DejanG:
Samo što su ovi veliki duplo skuplji kod istih performansi. Realno nisu duplo bolji, nego jedno 30%....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju