Optike i nosači > Optike
CARL ZEISS optike
Kimboarap:
Ovako po tablicama nitko nemoze znati koje je optimalno povecanje nego na streljanu i puknut da vidis koji pad zrna imas na 300 pa tek onda mozes doci do nekih bitnih podataka da bi mogao znati na kojem povecanju upucati... Inace imam tu optiku i koncanicu vec 7 god i nisam niti malo odusavljen s njom( da mogu vratit nikad je nebih uzeo) albsta je tu je.....
Ovo sta je V8 stavio prstenove za svaki kalibar mogu objesit macku o rep i prodavat marketing onika koji nisu nikad probali( kao prvo nesto sta se upuca u zg u tunelu nema nikakve veze s tim kad se dodje kod mene na 1300 m nadmorske visine) znaci najbolja moguca stvar su oznake u mils i puknut i zapisat stvarne padove na stvarnim daljinama jedino to ce radit kako treba.....
BT od swar za sad to radi 1liga
Kimboarap:
Ovako nesto i nemas brige.... Podesis po stvarnom padu a ne nekom unaprijed zadanom...
HunterCroat:
--- Citat: Kimboarap - 18. 03. 2016. 10:30:26 ---Ovako nesto i nemas brige.... Podesis po stvarnom padu a ne nekom unaprijed zadanom...
--- Kraj citata ---
U pravu si, deklarirani pad zrna od prozivodaca rijetko kad bude tocan rol
Ja je imam 3 godine i uglavnom lovim s ceke s njom, za sumrak je odlicna, dalje od 200 m nisam puca tako da...
Pucao sam i na divokozu i muflona takodjer do 200 m... Za moje potrebe odlicna, turret i ne trebam kad gledas a rapid z eto ako sta uleti jednom na dalje da pokusan happi
sile:
--- Citat: Kimboarap - 18. 03. 2016. 10:30:26 ---Ovako nesto i nemas brige.... Podesis po stvarnom padu a ne nekom unaprijed zadanom...
--- Kraj citata ---
upravo ako... najjednostavnije i najefikasnije
magwin:
puno pušaka nema jednaku dužinu cijevi, niti propuštanje pritiska pokraj čahure, pa tako ne može isti metak ni imati jednaku brzinu. kako će onda imati isti pad??? pa i smjer...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju