Optike i nosači > Optike
CARL ZEISS optike
DejanG:
Koja je kvalitetnija Victory ili Varipoint ?
HunterCroat:
--- Citat: DejanG - 26. 12. 2016. 07:16:02 ---Koja je kvalitetnija Victory ili Varipoint ?
--- Kraj citata ---
I Varipoint je također Victory ! Ona se više ne prozvodi kao ni Victory Divari a nasljedio ih je Victory HT! zagi
Markomp153:
Pozdrav kolege! Nisam dosad pisao nikad,jer nisam imao iskustva u ovoj rubrici ni temi(lovio sam samo zeca i lisicu sa sacmaricom)! Dobio sam na poklon Browning A-bolt 2 30-06 i primoran sam stavit optiku na nju... U razgovoru s kolegama koji imaju iskustva s karabinima i optikom dosao sam do informacija koje su me dovele u nedoumicu vezano za optiku... Gledao sam Zeiss Terru 3-9x50 i Vortex Viper HS 2.5-10x44? volio bih cut iskustva za jednu i drugu optiku? mane,prednosti... Lijepi pozdrav i Dobru Kob svima
milohnic1983:
Kolege danas sam kupio optiku zeiss conquest v6 2.5-15x56 . To je novi model i nema baš recenzija puno i nije mi bila prvi izbor a kupio sam je slučajno jer sam je uzeo u ruke i odmah mi se svidjela kvaliteta izrade , bistroća i kontrast a dobio sam je dosta povoljno jer sam u toj trgovini kupio skoro sve . Neznam kakva su vaša mišljenja o istoj i da li je netko ima. Valjda se nisam zeznuo. zagi
pepi2:
Nisi se zeznuo vec si napravio odlicnu kupovinu ! Makar je vrlo kratko na trzistu recenzije su vrlo pozitivne i ocito s razlogom ide u gornju klasu optika. S Zeissom se nikad nitko nije zeznuo. Iz mog iskustva sa identicnim povecanjem bolje za lov hoces blizu hoces daleko ne moze.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju