Optike i nosači > Optike

CARL ZEISS optike

<< < (157/178) > >>

milohnic1983:

--- Citat: pepi2 - 13. 06. 2017. 20:00:39 ---Nisi se zeznuo vec si napravio odlicnu kupovinu ! Makar je vrlo kratko na trzistu recenzije su vrlo pozitivne i ocito s razlogom ide u gornju klasu optika. S Zeissom se nikad nitko nije zeznuo. Iz mog iskustva sa identicnim povecanjem bolje za lov hoces blizu hoces daleko ne moze.

--- Kraj citata ---
Hvala kolega, vec sam mislio da ce bit : joooj samo ne tu :-) Vidjet cemo kako ce se pokazati u testu zagi

Neno:
Conquest serija je u dalekozorima i optikama pravi Zeiss za pristojnu cijenu dok ono što sam vidio od Tera serije je prostituiranje marke.

anubis:
Složio bih se sa Pepijem. Baš imam dvije na testu pa bude nešto o tome i za pročitati u DK. Prvi dojmovi jako dobri kako iz ruke, tako i na streljani. Naravno vrijeme će pokazati njenu pravu kvalitetu ali na prvu se ćini jako dobra teaa

anubis:
A i po Terra optikama mnogi kake, a iskreno joj je teško tražiti manu za te novćeke. I ja bih rado performanse HT-a za tri i pol somića ali nejde...moramo biti realni zagi

vuk sa motajice:
Gledao Terru nedavno i uporedio sa Vortexom, kolega bio zagrijan za Terru da kupi ali cistija slika na Vortexu je prevagnula u njegovu korist. Conquest je vec druga prica i super je a i puno skuplji.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju