Optike i nosači > Optike

CARL ZEISS optike

<< < (158/178) > >>

anubis:
Stara narodna kaže koliko love, toliko muzike..

pepi2:
Tako je Marko  d1  ali nije samo slika ili trenutni dojam sto cini razliku, ima tu puno elemenata . Ja sam jednom imao optiku koja me privukla bistrinom slike ali imala je strasnu paralaksu, klikovi su radili odi mi - dodji mi , a onda se se i ta bistrina izgubila jer se zamagljivala iznutra.Puno toga u ducanu nemozes uociti a poslije je malo kasno.

milohnic1983:

--- Citat: pepi2 - 13. 06. 2017. 22:18:47 ---Tako je Marko  d1  ali nije samo slika ili trenutni dojam sto cini razliku, ima tu puno elemenata . Ja sam jednom imao optiku koja me privukla bistrinom slike ali imala je strasnu paralaksu, klikovi su radili odi mi - dodji mi , a onda se se i ta bistrina izgubila jer se zamagljivala iznutra.Puno toga u ducanu nemozes uociti a poslije je malo kasno.

--- Kraj citata ---
i mene je toga stah ali nadam se da ce sve biti ok zagi

pepi2:
Ova optika ide u kategoriju gdje takvi problemi uglavnom ne postoje , ako su stakla FL linije Victory onda ni ostalo nije ispod .

Bodul:
Ako nekome treba na e-gun je ostalo neprodano još nekoliko optika Kahles CSX 3-12x56 i nekoliko CBX 3-12x56 sve sa crvenom točkom u sredini, a cijena je za optiku 1199 E.
CSX ima končanicu u drugom fokalnom planu, a CBX u prvom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju