Optike i nosači > Optike

DEDAL - DH 5-20x56

(1/6) > >>

perop:
 teaa
 :shok: :shok:
Tko bi rekao da je Kina uzela apsolutno sve zlatne medalje na China Bags All Gold Medals at 14th Sniper World Cup održanom u Mađarskoj 14th Military and Police Sniper World Cup in Budapest, Hungary, June 20-24. nevjerojatan svjetski uspjeh postigli su s optičkim dnevnim ciljnikom DEDAL - DH 5-20x56. Kineski su snajperisti koristeći pušku ORSIST-5000 i Dedalov optički ciljnik osvojili sve što se može osvojiti. Kinezi su osvojili i prva 4 mjesta u iznimno jakoj svjetskoj konkurenciji. Takmičilo se 65 ekipa, 130 strijelaca iz 16 zemalja. Dedalova optika je svakako i ukupni cjenovni pobjednik jer je i cjenovno najpovoljnija od drugih zvučnih optičkih imena s ovog takmičenja.
 bravooo bravooo
 z10

http://en.yibada.com/articles/40790/20150625/china-gold-medals-14th-sniper-world-cup.htm

GOGO LOVAC:
Jesu ih testirali na doping

perop:

--- Citat: GOGO LOVAC - 22. 11. 2015. 17:11:27 ---Jesu ih testirali na doping

--- Kraj citata ---
teaa
 ludiloo Ne znam Gogo stavarno nevjerojatno ali istinito. Ne znam gdje su nestali Schmid&Bender, Zeiss-Hensoldt, Swarovski i druga zvučna imana da su bar ćapali jednu zlatnu medalju ali niti to.  sor   pesi  hao hao

z10

ivo samoborec:
Pero..!! a ca ti vrijedi dobra puska i optika ako si los strijelac,cisto ko vodu popit!!

HS-2000:
Da,da vremena se mjenjaju i meni osobno je drago da i druge marke i ljudi teže boljem i savršenije.
Dobar strijelac+dobra optika+puška-evo rezultata.
Svaka čast kinezima i njihovim puškama i optikama.
Nigdje nema velikih prestižnih tvornica nego prva četiri mjesta DEDAL... bravooo bravooo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju