Optike i nosači > Optike
DEDAL - DH 5-20x56
perop:
--- Citat: HS-2000 - 22. 11. 2015. 21:13:07 ---Da,da vremena se mjenjaju i meni osobno je drago da i druge marke i ljudi teže boljem i savršenije.
Dobar strijelac+dobra optika+puška-evo rezultata.
Svaka čast kinezima i njihovim puškama i optikama.
Nigdje nema velikih prestižnih tvornica nego prva četiri mjesta DEDAL... bravooo bravooo
--- Kraj citata ---
Pero..!! a ca ti vrijedi dobra puska i optika ako si los strijelac,cisto ko vodu popit!!
teaa
Ivica ne vjerujem da su na "14th Military and Police Sniper World Cup in Budapest Hungary", uopće išli ljudi koji ne znaju pucati. Tamo idu najbolji strijelci. Takmičilo se 65 ekipa, 130 strijelaca iz 16 zemalja pa ovaj rezultat zapanjuje i začuđuje.
HS-2000 ovdje je u pitanju kinesko oko + ruska optika i puške.
z10
ivo samoborec:
Pero...kinesko oko....a nisi napisa a ciji je prst,pa neko mora i prstom povuc okidac..mozda je koreanski ili japanski hao
perop:
:shok: :shok:
uf Dobro kažeš Ivica tko zna čije su prste montirali ovi Kinezi ?? Treba vidjeti jesu li pucali u rukavicama !! hao
zagi
springo:
Čudi me da u tako "prestižnom" takmičenju među prvih 35 ekipa nije bilo Njemaca, Šveđana, Kanađana, Norvežana, Engleza, Francuza..i samo jedna ekipa iz USA.
Bit će da ti Kinezi zbilja pucaju najbolje na svijetu, Za razliku od Rusa koji očito samo znaju proizvodit najbolje puške i optike.
perop:
--- Citat: springo - 23. 11. 2015. 12:36:44 ---Čudi me da u tako "prestižnom" takmičenju među prvih 35 ekipa nije bilo Njemaca, Šveđana, Kanađana, Norvežana, Engleza, Francuza..i samo jedna ekipa iz USA.
Bit će da ti Kinezi zbilja pucaju najbolje na svijetu, Za razliku od Rusa koji očito samo znaju proizvodit najbolje puške i optike.
--- Kraj citata ---
teaa
Springo nisam analizirao pojedine države niti sudionike ovog takmičenja, nisam ni znao za ove ruske puške a za Dedala sam vidio samo kao za noćnu optiku ili kombinacija dan/noć. Dakle može se iza manje novca uzeti dobra optika i dobra takmičarska puška. Isplati li se za Blaser R8 i Swarovski x5 potrošiti novca kao za jedan osrednji automobil ?? Koliku prednost time uopće dobivamo ? Ipak tko voli neka izvoli. Ovu vijest sam pogledao u Lovačkom Vjesniku i stvarno me začudila. ovaj Dedal ima ugrađen "Electronic level control" što mu vjerojatno daje neku prednost.
http://biros-vz.hr/proizvodi/uredaji-za-dnevno-promatranje/dedal-dh-5-20x56/
z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju