Optike i nosači > Optike

DELTA optike

<< < (5/11) > >>

medo:

--- Citat: kalnik - 30. 05. 2009. 11:53:39 ---Puškar mi je pokazao model 1-4x24 Delta Titanium. Kaže da Titanium linija drži udar u svim kalibrima do 9,3x62, 8x68 ili 9,3x74R. Vjerojatno ću maknuti Aimpoint i staviti Deltu na ekspresicu.

--- Kraj citata ---
Poljska proizvodnja i samo 5 godina garancije odaju porijeklo dijelova iz Kine z6

http://deltaoptical.pl/global/products.php?id=197

kalnik:
Ne znam kaj da mislim. Sve živo vuče porijeklo iz Kine. Pričekat do jeseni pa uzeti nešto pouzdanije ( srce mi vuče na Kahles CSX 1-4x24).

Crni0610:
Zanima me da li imate kakvih iskustva sa delta optikom pošto sam sad u fazi nabave durbina za pušku u cijeni od 4000 - 5500 kn...gledam u lovačkom ima Delta Titanium 2.5-10x56 IR za 5000 kn...pa ako itko ima kakvog iskustva sa ovom optikom molio bih ga da ga podijeli ovdje s nama.  ;D

Pozdav i dobra kob!

z10

Boboo79:
imam ti ja Titanium 2,5-16x50 sa crvenom tockom jako malo korištena , 10 tak lovova u 2 god , karabin sam prodao tako da je optika za prodaju, inace prije sam imao Bushnel Elite 3200 i Tasko Titan i ovo je puno bolja optika , ako te sto zanima moze na pp ili najbolje kada si u Delnicama da pogledas uzivo z10

VEThunter:
Čitam sada i osim nekih "osjećaja da ne valja" ne vidim da ih netko kudi...
Čak nema ni onog klasičnog "znam ja jednog..."
Mislim teško da bi dao cca 6000 za Deltu, ali da mi je njihov model 1,5-9x45 bl - je!
Kao da su mene pitali šta trebam: 1,5x - dovoljno malo za sve; 9x - dovoljno veliko za sve! fi 45mm - i u sumraku bi trebalo raditi...

Recenzije uglavnom pristojne... Sad baš gledam - tom modelu Wild und Hund dao 3/4 zvjezdice... Čitao sam u Loristu neki test Delte i sve 5!

Jel' ima kakvih suprotnih iskustava?

d1

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju