Optike i nosači > Optike
DELTA optike
Iggy:
Usporedili smo ja i frend meopru artemis 3-12x50 s deltom 2.5-10x50,razlika je bila 2 minute u korsit meopte u sumrak...
I smo usporedili dvogled 8x56,u smrak jako dobar,isto tako i na mjesečini..
Mislim da mi to bude sljedeća optika,kad budem krenul u kupovinu...(moram samo još usporediti leupold vx-3 s deltom da vidim kolika je tu razlika)!!
anubis:
S obzirom da je cijena nove Meopte i Delte gotovo identična ipak više naginjem na čehe nego na kineske poljake....
Laufer 223:
O Delti neznamo ništa ili gotovo ništa, nova je na tržištu vrijeme će pokazati kvalitet. Meopta je provjereno dobra, a o Leupoldu VX III da ne pričamo
VEThunter:
Pitam jer mi je malo neobično da svi hvale tu optiku - i testovi (uredu - nikad ne znaš koji je sponzoriran), ali i forumi vani.
Da se razumijemo - nije da ju dižu u nebesa, ali zaključak je uvijek isti - za tu lovu izvrsno!
A sad baš da su u istoj cjenovnoj kategoriji s meoptom...
Mislim jesu, ali meoptin 4x zoom bez ill. je u rangu s Deltom 6x zoom sa ill. fre
Dok meoptin 6x zoom je cca 9500 kn, a deltin cca 5200 kn (jasno ne u HR)
Pa si mislim 6x sa illuminacijiom za 5200 kn... Nije loše!
Mislim i ja sam za provjerene marke, ali eto razmišljam malo na glas... :tommy:
d1
dreger:
Nisam ni cuo za ovu optiku sve do pre neki dan kad sam je video kod jednog drugara na kombinirci.model:delta clasik 3-9x42mm sa osvetljavajucom tackom na koncanici (cena oko 250e) i mogu reci da me je veoma zainteresovala pa sad trazim po forumima utiske i misljenja pogotovo ljudi koji je imaju ili su znaju nekog ko ima.Pa ako takvih ima ovde molio bih za sto vise podataka,utisaka,misljenja itd.u vezi ove optike.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju