Optike i nosači > Optike
DELTA optike
Traper.:
Ja moju uopste ne upotrebljavam cak su mi i baterije povazene.
Kahlesova koncanica se jako dobro vidi i u sumrak jer menja boju i kriz ima svetlu boju dok danju boja mu je crna.
I ona tacka koja je na samom krizu gde treba da sveti crveno kad nije uklucena tacka je svetla boja i gleda se super.
Crvene tacke umaraju mi oko i nemam potrebe za njih tako da ih uopste ne koristim.
Pozdrav.
Macak:
--- Citat: VEThunter - 07. 07. 2014. 16:30:21 ---Čitam sada i osim nekih "osjećaja da ne valja" ne vidim da ih netko kudi...
Čak nema ni onog klasičnog "znam ja jednog..."
Mislim teško da bi dao cca 6000 za Deltu, ali da mi je njihov model 1,5-9x45 bl - je!
Kao da su mene pitali šta trebam: 1,5x - dovoljno malo za sve; 9x - dovoljno veliko za sve! fi 45mm - i u sumraku bi trebalo raditi...
Recenzije uglavnom pristojne... Sad baš gledam - tom modelu Wild und Hund dao 3/4 zvjezdice... Čitao sam u Loristu neki test Delte i sve 5!
Jel' ima kakvih suprotnih iskustava?
d1
--- Kraj citata ---
Citam samo dobra iskustva kod Njemaca i Austrijanaca. Ekipa zadovoljna, za ulozeno sasvim ok optika koja radi bez greske. Kad je izasla na trziste bio sam skeptik, ali nakon svega sto sam procitao iskustva kolega sa njome, misljenje sam promjenio. Jedina mana ili kritika, ne daju dovoljno garancije na nju.
pepi2:
--- Citat: anubis - 08. 07. 2014. 16:19:41 ---S obzirom da je cijena nove Meopte i Delte gotovo identična ipak više naginjem na čehe nego na kineske poljake....
--- Kraj citata ---
Delta optike(ciljnici) proizvode se i Japanu . U cijelosti.
Za dalekozore i crvene tocke Delta sudjeluje i komponentama vlastite proizvodnje.
Macak:
--- Citat: pepi2 - 18. 07. 2014. 11:57:32 ---
--- Citat: anubis - 08. 07. 2014. 16:19:41 ---S obzirom da je cijena nove Meopte i Delte gotovo identična ipak više naginjem na čehe nego na kineske poljake....
--- Kraj citata ---
Delta optike(ciljnici) proizvode se i Japanu . U cijelosti.
Za dalekozore i crvene tocke Delta sudjeluje i komponentama vlastite proizvodnje.
--- Kraj citata ---
Mislim da se rade u istoj tvrtkiu Japanu kao DDoptics. Samo, DDoptics ima daleko bolji servis i garanciju.
Iggy:
DDoptics,Delta i Vixen..dolaze iz iste tvornice u Japanu,provjereno...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju