Optike i nosači > Optike
DELTA optike
Boboo79:
ja sam svoju na kraju prebacio na novi karabin i lovim dalje sa delta titanium 2,5-16x50 sa crvenom tockom za sada bez problema i bez pomaka pogodaka kako sam i upucao. zadrzat cu ovu optiku pa cemo vidjeti sto ce vrijeme pokazati d1
dreger:
Znaci zadovoljan si s njom,koja je bila cena te optike u evrima,i sta mislis kakve su prednosti ili mane sto imas osvetljujucu tacku,posto sam citao da mnogi je ne preporucuju i kazu da i nema bas neke koristi od nje,i da ne vredi toliko kolika je razlika u ceni sa njom i bez nje.
wortexhole:
Nemam Deltinu optiku ali imam drugog proizvođača i mogu ti reći da kada nema danje svjetlosti onda ti ta crvena točkica ili križ, šta već je jaaaako puno znači, jer ne moraš tražit križ na divljači koja je i ovako tamna pa još u kombinaciji sa tamnom podlogom, može biti jako zeznuto, a ti imaš samo sekundu ili dvije prije nego što divljač shvati da ju svijetliš i da se u bijeg. Kada bih opet uzimao neku optiku, došla bi u obzir samo sa osvjetljenjem končanice. teaa teaa
Dadx:
čuo sam od drugih da je osvjetljenje končanice lošije od same točke jer oko pokupi svjetlost od tog križa, je ili nij tak,nebi se štel mešati,...
ja kad ću mjenjat optiku isključivo će biti sa crvenom točkom i da razmišljam o delti baš zbog razloga uloženo dobiveno
wortexhole:
Da, ja isto na mojoj optici imam samo osvjetljenu točku i to je i više nego dovoljno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju