Optike i nosači > Optike

Deon MARCH optike (Japan)

<< < (21/37) > >>

Goran:
Jos jedan iskusan strelac naseg porjekla koji koristi NF za F class.
Mijo je inace sekretar kluba Brisbane Rifle Club i odlican full bore i FTR strelac. Njihov klub ima dosta March optika u upotrebi ali i S&B 10-42x56 ljepotica. Specijalizirana upotreba za F class 300 - 1000y.

http://www.sportingshootermag.com.au/news/mijo-does-it-again-in-ipswich

Goran:
Pero pricao sam sa Stewartom jutros i potvrdio je da optike imaju 5 godina garancije samo za originalnog vlasnika i da garancije nema ako se optika ponovo proda nekom drugom.  U srijedu idem kod njega da se malo vidimo i popricamo.
Idem pogledati 10-60x 56 model jer ima i novi S&B model u PM2 za komparaciju. Kupim i nesto reloading opreme za Mladena pa uz put da vidim nesto novo. Cijena za March 5-32x56 je AUD $ 2795.00 i to je izvozna cijena izvan Australije dok je za domace kupce AUD $3000. Komentar za tako malu garanciju je da ni S&B ne da vise od 2 godine a ni on nije jeftin. Lijepi moj Vortex....

perop:
 teaa
Gorane u Australiji su streljačke discipline kao npr. Benchrest Rifle Shooting i mnogi druge streljački sportovi jako razvijeni i popularni. Imaju puno pobornika gdje se ima što za vidjeti i naučiti.  Kod nas je sve to u povojima a kod mene ovdje takve vrste streljačkih sportova uopće i nema. Što se tiče uporabe optike Deon March u lovu osobno smatram da bi pojedini modeli  ove optike u povećanju 1-8x24, 1-10x24, 2.5-25x42 ili 3-24x42 FFP i sl. svakako bili vrhunski lovački izbor. Ipak postavljaju se pitanja koliko su takva rješenja uopće bolja, nisu li ona preskupa za lov,  prednost koji daju u lovu a obzirom na petogodišnju garanciju i udaljenost servisa jesu li ovakva rješenja i nesigurna.
 zagi

TIKKA T3:
Nemam nikakvih iskustva sa March optikama, ali vidim da je kod nas u Slo, garancija 30 g. na March optike.

perop:
 teaa

TIKKA T3 koliko kod Vas u Sloveniji je cijena u eurima modela Deon March F 3x-24x42mm MOA FFP Zoom
Rifle Scope ?

zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju