Optike i nosači > Optike
Deon MARCH optike (Japan)
Neno:
Imam dojam da dosta "znalaca" s kojima se srečem u zadnje vrijeme padaju na što veči zum, počelo je s swarom i X6 sad vidim da je doguralo do X10 i tako dalje uf
Pitam se samo čemu?
Na karabinu sljedeča optika mi možda bude i fiksno povečanje jer sam prije par godina jedva razradio zum jer je stalno stajao na 6X, za normalne i zakonite lovačke udaljenosti više nego dovoljno.
perop:
Neno tko ima dobar vid optički nišan mu u lovu i ne treba, mnogo puta on može biti samo smetnja. Ovdje pišemo o optičkim parametrima zoom-a X10 njegovim mogućnostima, prednostima i manama tih optika koja su se nedavno pojavile u optičkom svijetu. Možemo i postaviti pitanje zašto se proizvode automobili koji voze 300 km/h kada se i s onim koji voze 100km/h može doći do cilja. Zašto ??? Jer su bolji brži i snažniji !
Zoran:
svi su postivi kvalitetni osim lazarovih to treba banirati take koji imaju komplekse i samo dizu si broj postova d13
Nosler:
Ne pise se o x10 povecanjima i o onom dobrom starom ko je "lud" a ko nije nego o Deon MARCH optikama. Vratite se na temu... slL
Neno:
OK kad vidim koju napišem Vam. sor
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju