Optike i nosači > Optike

HAKKO optike

<< < (29/48) > >>

valdop:

--- Citat: magwin - 16. 06. 2009. 23:13:56 ---
--- Citat: valdop - 16. 06. 2009. 20:32:05 ---magwin, da li ti se na drugim povečanjima počne ta crvena točka preljevati ?

--- Kraj citata ---

ne stalno je ista od 2,5 do 10x.

--- Kraj citata ---

mislio sam na povečanju ampera za crvenu točku?

magwin:
sa više ampera više svijetli, što istodobno čini točku "većom".

3006sprg:
na hakko mayesti 2,5-10x50 se povećava središnji križić (bez obzira dali svijetli ili ne). a što se tiče podebljavanja križa, on je uvijek proporcionalan (povećanje i debljina križa), tako da je uvijek isti postotak prekrivenosti mete križem. Po tome nikako ne stoji prije napisani post da končanica prekrije glavu lisice.

nidjobl:
Kakva je situacija što se tiče širine vidnog polja kod Superba? Ima li onog crnila i tunela kroz koji moraš škiljit i točno u milimetar prištelat oko uz okular da nađeš končanicu?

Goran:
Ljudi Hakko je solidna i dobro napravljena optika sa cvrstim i dokazanim mehanizmom. Ova tvornica je napravila gomilu modela pod puno vecim imenima pa nisu imali neke velike zamjerke. Solidan i cist prizvod za neku normalnu cijenu. Vidio sam takve optike kod ljudi koji pucaju kengure sa 222 i 223 godinama i nemaju problema a gadjaju u glavu po citavu noc. Puska se ne pazi i baca po autima jureci po farmama i sumama i optika opet traje. Jako mi je cudno da kod nas svi hvale sampione kao Zeiss i Swarovski ( sto je i pravedno ) a niko ne spominje na primjer Docter, Kaps ili Pecar koji su isto tako dobri i cijenjeni decenijama. Recimo americki Trijicon je ime i proizvod za pogledati i dobar je i dokazan najboljim profesionalcima a niko ga i ne spominje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju