Optike i nosači > Optike

HAKKO optike

<< < (46/48) > >>

evaeva:
U današnje vrijeme teško je nešto prodati za keš a još k tome i ne izgubiti puno, po meni negdje oko 2000-3000 kn.

TomTom:

--- Citat: evaeva - 01. 05. 2015. 09:54:01 ---U današnje vrijeme teško je nešto prodati za keš a još k tome i ne izgubiti puno, po meni negdje oko 2000-3000 kn.

--- Kraj citata ---
Slažem se kolega..

Dodao bih još da vrijedi onoliko koliko ponudi kupac...

dreger:
Au ,evo ja imam"golden eagle " 1,5-5x32mm ,a da nisam ni znao da je ovo u stvari Hakko(danas JOL),koncanica br.1
dobro je da ga nisam prodao za male pare a bio je i jos je na nekim oglasima  uf

marijo_slat:
Danas ide jedan superb na upucavanje.Montirao sam kolegi na 22hornet.Prethodna bila 4x32(slaba za taj cal) pa je zamjenjuje sa hakkom 2,5-10x50.Ako kome treba optika za mk ova je na prodaju 4x32.potpuno ispravna sa nosacima.300kn.kriz 1.

L○V^C:
Pozdrav kolege lovci!

Kao što sam naslov ove teme kaže posjedujem optiku Hakko 6-24x44 Optiku sam dobio sa karabinom i kolega lovac od kojeg sam kupio karabin je išao na takmičenja sa tom optikom. Naime dogodilo mi se par puta da prilikom lova kad pogledam u optiku i probam poklopit končanicu sa nekom metom,končanica mi jednostavno koliko je tanka nestane pogotovo u lovu u sumrak i u ranu zoru. Sad me interesira dali bih trebao promijeniti optiku i uzeti nešto provjereno dobro za lov sa čeke i štand ili bi se nešto dalo sa ovom optikom u što čisto nevjerujem jer je i gazda optike rekao da je to optika za daleko i precizno gađanje. Gazda je pogodio krug ocrtan od kovanice 5kn 2 puta od 2 pokušaja na 100m naravno sa naslonom i tu se vidilo da je optika oke ali ima navedenu zamjerku.Razmišljao sam o Yukonovoj optici 1.5-6x42 ili ipak da uzmem 3-9x40 ili pak neko drugo povećanje. Uz to moram napomenut da na krabinu imam fiksne tunelske nosače,pa bi vjerovatno i montažu trebalo riješiti. Kolege lovci svaki savijet je dobro došao!

edit: moram napomenut da mi se jako sviđaju optike koje imaju osvjetljenu točkicu u sredini končanice iz razloga što se lakše može odredit mijesto pogodka na meti a to je ujedno i razlog zašto mi se baš svidila Yukonova serija Jaeger.

Dobra vam kob!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju