Optike i nosači > Optike
HAKKO optike
magwin:
Ma ja ti samo želim pomoći rekavši ti moje mišljenje i stav o tome.Normalno da je više glava pametnije.Iz mog iskustva se pokazalo ok i zaista po meni ovo što sam si složio to na cz 550 med.lux.,jednostavno mi nemoze pasti na pamet bolji karabin.Normalno da uvijek postoji nešto bolje i od najboljeg,samo koliko i u čemu??Dali plaćati popularnija imena ili stvarno kvalitetu pitanje je sad?? heheh z10
enigma:
--- Citat: magwin - 26. 03. 2008. 23:06:47 ---Ma ja ti samo želim pomoći rekavši ti moje mišljenje i stav o tome.Normalno da je više glava pametnije.Iz mog iskustva se pokazalo ok i zaista po meni ovo što sam si složio to na cz 550 med.lux.,jednostavno mi nemoze pasti na pamet bolji karabin.Normalno da uvijek postoji nešto bolje i od najboljeg,samo koliko i u čemu??Dali plaćati popularnija imena ili stvarno kvalitetu pitanje je sad?? heheh z10
--- Kraj citata ---
d4 Odgovor se zna Hakko i ČZ uskoro i kod mene(čim stigne nabavna ččč ččč ččč)a onda z20 d7 z10
Hvala na savjetima Magwin!!!
enigma:
Hakko na Voere(nije moj)
lucky:
Ako sam sve dobro shvatio Hakko superb 1,5-6x42 sa crvenom točkom bi bila pametna investicija za nas što više volimo (čitaj prinuđeni smo) kupovati neku srednju kvalitetu ččč ispravite me ako mislite drugačije ili me podržite da mi bude malo lakše
magwin:
SUPERB 2,5-10x50-ZAKON!!!!!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju