Optike i nosači > Optike

HAKKO optike

<< < (15/48) > >>

Antonio:
Kako sam obećao da ću vam ispričati dojmove o Hako optici to sada i činim >:(
Kupio sam u ožujku 2008 optiku HAKO mayesti 2,5-10x50, te imam sa optikom velikih problema. Nakon nekoliko ispucanih metaka u optici mi se na lećama dignula nekakva prašina koja je bila vidljiva na manjem pojačanju od 2,5 do 4. Da bi stvar bila još gora poslije svakog hitca končanica mi se je počela zakretati u lijevo. Kako je optika pod garancijom, nalazi se već tri tjedna na servisu uz konstataciju da je to prvi takav primjer u što naravno ne vjerujem. Kod optike srednje visoke klase takve greške nebi se smjele događati.

Dali još tko ima takvih problema neka malo upozna lovce da nebi dolazazili u takve situacije. : d1

magwin:

--- Citat: Antonio - 12. 09. 2008. 13:20:50 ---Kako sam obećao da ću vam ispričati dojmove o Hako optici to sada i činim >:(
Kupio sam u ožujku 2008 optiku HAKO mayesti 2,5-10x50, te imam sa optikom velikih problema. Nakon nekoliko ispucanih metaka u optici mi se na lećama dignula nekakva prašina koja je bila vidljiva na manjem pojačanju od 2,5 do 4. Da bi stvar bila još gora poslije svakog hitca končanica mi se je počela zakretati u lijevo. Kako je optika pod garancijom, nalazi se već tri tjedna na servisu uz konstataciju da je to prvi takav primjer u što naravno ne vjerujem. Kod optike srednje visoke klase takve greške nebi se smjele događati.
Dali još tko ima takvih problema neka malo upozna lovce da nebi dolazazili u takve situacije. : d1

--- Kraj citata ---

A to što ti se zakreće , dali ti odmah i fula?
Vjerojatno si pročitao da i ja imam hakko 2,5-10x50 ali  model superb.
Već je puuunooo ispucala 300wm i meni je sasvim uredu.
Čuo sam da navodno imaju doživotnu garanciju ili trgovac :pferd:

medo:
Dogadjaju se greske i na najboljim optikama medjutim servis bi trebao to odraditi malo brze.
 Burris je odlican i lece stvarno izuzetno kvalitetne. Bas mi je jedan u stanu ;)

Bodul:

--- Citat: Antonio - 12. 09. 2008. 13:20:50 ---Kako sam obećao da ću vam ispričati dojmove o Hako optici to sada i činim >:(

--- Kraj citata ---

Mogu ti potvrditi iz osobnog iskustva da im ovo nije prvi takav indentičan slučaj, bez obzira šta ti kažu u servisu  :shok:

Bobi:
Pa servis ce uvijek biti iznenadjen i reci da se to ne dogadja, osim ako nemas nekoga poznatog ko ce biti iskren i reci pravo stanje stvari, no takodjer uvijek postoje iznimke, ili je serviser jako mlad pa je tek poceo raditi  ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju