Optike i nosači > Optike

HUNTER OPTIKA

<< < (3/6) > >>

magwin:
Nikko stirling i Nikon sigurno nemaju nikakve veze,ali i prije sam viđao Hunter optike a nitko ništa nezna.........

canis:
Definitivno ti mogu potvrditi po "Gun Digest" -u da je naručitelj tih optika bila Frankonia.
Usporedba cijena jednog zeissa i huntera u to doba u istoj klasi 6x40 hunter-228 DM,zeiss 6x42 990 DM.

canis:
Hunter 3-9x40 je '87 koštao 299 DM,u izvedbi sa osvjetljenom končanicom 499 DM,a sa objektivom 56 se radio u to vrijeme sa varijabilnim povećanjem 4-12x , za cijenu 368 DM.
Pred rat mi je stariji kolega imao huntera i isto nikada nije imao problema sa njom.

shandi:
to sam i ja vidio da frankonia ima "naručene" optike kojima izmjene ime.problem je u tome što se ne zna točno čije su optike.mislim da to ide po principu da od kvalitetnih tvrtki naruče jeftiniju optiku ali pod uvjetom da promjene naziv

magwin:

--- Citat: canis - 17. 08. 2008. 22:03:06 ---Hunter 3-9x40 je '87 koštao 299 DM,u izvedbi sa osvjetljenom končanicom 499 DM,a sa objektivom 56 se radio u to vrijeme sa varijabilnim povećanjem 4-12x , za cijenu 368 DM.
Pred rat mi je stariji kolega imao huntera i isto nikada nije imao problema sa njom.

--- Kraj citata ---
od kuda ti to?????

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju