Optike i nosači > Optike

HUNTER OPTIKA

<< < (2/6) > >>

canis:
Hakko je pod tim imenom "hunter" isporučivao Frankoniji optike u kasnim osamdesetima. Evo sada pregledao u katalogu. d4

magwin:

--- Citat: canis - 16. 08. 2008. 18:58:42 ---Jel' se radi o legendarnom "japancu" Hakko Hunter ili je u pitanju neka zasebna firma pod tim imenom?

--- Kraj citata ---
neznam.
Na ovoj pise velikim slovima HUNTER 3-9x40 i ništa više. Končanica 4a i vidi se da je dosta stara.
Ima još jedna  Hunter 3-12x56 i ta ima dosta staža....Niti na jednoj ne piše made in..... samo serijski brojevi No.xxxxxx.
Izgledaju mi obadvije dosta sjajnije, skoro kao da su lakirane bezbojnim lakom a ne mat kao većina optika.
Canis imam Hakko i ne vidim nikakvih sličnosti.
Zato me najviše i zanima tko ih proizvodi.

shandi:
tako i na mom karabinu stoji DIELER optika za koju nitko nije čuo,a i na netu se ne može ništa naći o njoj

gardista:
mi smo imali hunter 4x32 na 8x57 jedno 30 godina, i radila celo vreme bez ikakvih problema...

canis:
"Japanac" je sigurno, pored naziva u katalogu "Hunter" prikazana je optika sa osvjetljenom končanicom(1987g.) na kojoj piše "Coated Optic" i "Image Moving" Japan.
Meni izgledaju kao Hakko starih izvedbi. Ubjeđen sam da se radilo po narudžbi europskih handlera optikama.Uostalom u to doba je i Browning kao naručitelj prodavao pod svojim logom Hakko optike.Nikko Stirlingu neliči nimalo,nikonove optike u to doba neznam dali su se uopće radile za europsko tržište.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju