Optike i nosači > Optike

KAHLES optika

<< < (65/89) > >>

vuk sa motajice:

--- Citat: DejanG - 22. 02. 2016. 14:25:57 ---Hoće novu optiku a ova košta 838 evra...!

--- Kraj citata ---
Pa sta hvali ovoj optici ispravna sigurno, covjek mu upuca i miran je dugi niz godina a sve za 500 eura a spustio bi on jos siguran sam. Meni je previse para 840 eura svaka cast sto je nova ali sve preko 500 eura je mnogo.

DejanG:
Kad vrati PDV i popust 13% dodje ga 585 eura, neće čovjek da kupuje polovno, hoće novo.
Ako neko ima Kahles 6x42 neka iznese iskustva?  zagi

haram:
Dali neko zna gdje mogu u HR dati kahles HELIJA S da mi ociste koncanicu i eventualno promijenu staklo na objektivu jer se beschitung (premaz) vremenom iskracao od brisanja. Koncanica je cetvorka i na tri debele balke ima nesto kao trina, sitna spena pocitavoj duzini kao da se farba osula, ispucala.  Sam centar sa tankim linijama je u redu i moze se pucati al ne izgleda lijepo. Usput broj optike je 333414 pa mozda neko moze desifrovati koliko je stara. Hvala.

haram:
Zaboravih napisati da se radi o 6x42

evaeva:

--- Citat: haram - 12. 04. 2016. 17:33:47 ---Dali neko zna gdje mogu u HR dati kahles HELIJA S da mi ociste koncanicu i eventualno promijenu staklo na objektivu jer se beschitung (premaz) vremenom iskracao od brisanja. Koncanica je cetvorka i na tri debele balke ima nesto kao trina, sitna spena pocitavoj duzini kao da se farba osula, ispucala.  Sam centar sa tankim linijama je u redu i moze se pucati al ne izgleda lijepo. Usput broj optike je 333414 pa mozda neko moze desifrovati koliko je stara. Hvala.

--- Kraj citata ---
Probaj kontaktirati Etran d.o.o. iz Zg, oni ti se bave takvim stvarima.......

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju