Optike i nosači > Optike

KAHLES optika

<< < (81/89) > >>

johnny1966:
Gledao sam kroz Zeiss Victory 3-12x56 i kroz Kahles C i CSX 3-12 x 56 ne i CBX! Slika je vrhunska kod oba dvije marke samo su boje prirodnije kod Kahles-a! Ista priča vrijedi i za S&B Zenith 2,5-10x56!

tuzlic:
Gledao sam kroz zeissa i dosta je svijetla tj.bistra slika..imao sam swar habicht i bila mi je žućkasta slika...a pošto svi znamo da je swar kupio kahlesa pitanje je dali je i kod kahlesa žućkasta slika ili je kristalno jasno i čisto...??nebih da se zaletim pa da uzmem pogrešno..netreba mi za lov noću samo za lov na ds i pirš...malo čeka ništa pretjerano...

Macak:
Kristalno jasno ti je slika cista, tu neces nista fulat ako uzmes Kahlesa kolega Tuzlic. A i jeftiniji je od Zeissa. Nemas tu neke razlike izmedju te dve optike, sve je to vrh.

tuzlic:

--- Citat: Macak - 06. 11. 2017. 10:07:17 ---Kristalno jasno ti je slika cista, tu neces nista fulat ako uzmes Kahlesa kolega Tuzlic. A i jeftiniji je od Zeissa. Nemas tu neke razlike izmedju te dve optike, sve je to vrh.

--- Kraj citata ---
hvala na sugestiji kolega Mačak.. zagi

Macak:
Frend (kolega Janze ovde sa foruma) je uzeo isto nedavno Kahlesa i prezadovoljan sa njime. A ima i Zeissa HT, pa je mogao usporedit oba i sa Kahlesom sve 5, odlican. Moze ti on o tome vise reci

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju