Optike i nosači > Optike

Koja je ovo optika?

(1/3) > >>

Dfucic:
Pozdrav ljudi, evo zanima me ako tko može prepoznati ovu optiku od staroga, stara je mislim preko 20 godina i stvarno je vrhunska i prošla brda i doline pa me zanima koja bi to mogla biti jer ni stari nezna. Netko je jednom bio rekao da bi mogla biti američka ali nezna se. Povećanje mislim da je 4-12x56. Jedino što se na njoj jedva vidi je ovaj znak, povećanje jedva i ovaj broj. Končanica je duplex. Eto ako tko nešto zna bilo bi zanimljivo čuti, DK!

leon:
Preko 20 ili preko 200 godina  happi. Ne poznajem to čudo.

vuk sa motajice:
Po meni tesko je odrediti marku i itd, ali ako je ona mehanicki ispravna i drzi šus onda je sigurno vrhunksa kroz šta je sve prošla, što se vidi po njenom kućištu. Samo upucaj i lovi a kad bi znala da priča svašta bi rekla  2p

Dfucic:

--- Citat: vuk sa motajice - 24. 11. 2016. 13:36:35 ---Po meni tesko je odrediti marku i itd, ali ako je ona mehanicki ispravna i drzi šus onda je sigurno vrhunksa kroz šta je sve prošla, što se vidi po njenom kućištu. Samo upucaj i lovi a kad bi znala da priča svašta bi rekla  2p

--- Kraj citata ---

A da jedino da netko slučajno ovaj znak prepozna.Optika je 100% upucana i drži šus već bogzna koliko godina na zastavi 7x64, upucavana jednom ili dvaput. A kupljena je polovna prije min.20 godine,možda i 30 i više, slika je odlična i baš me zato zanima marka...

Zeiss:
Nikko Stirling optika, barem po logu koji se slabo vidi.  zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju